Μόναχο, στον προαύλιο χώρο της Ενορίας των Αγίων Πάντων κάθε ΣΚ του Ιουλίου

Banda Ebtopica (GR) ζωντανά στο Μόναχο - (World Music, Folk, Traditional Balkan)

05.03.2020

Συναυλία στο “Import Export“ - Dachauer Str. 114, 80636 München - https://import-export.cc/  Παρασκευή 24 Απρίλη 2020 - Είσοδος: 20:00 Uhr / Έναρξη: 20:30 Uhr

Hellas München ...Ελλάς Μονάχου.....σήμερα στις 20:00 ώρα απο την σκηνή Καμμερ 3 των Münchner Kammerspiele

25.02.2020

Πέφτει η αυλαία για την θεατρική παράσταση «HellasMünchen» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Μόναχο και στο Φεστιβάλ Αθηνών κ Επιδαύρου. 

Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ που ξεκίνησε από την επιθυμία των Kammerspiele του Μονάχου για θεατρική παραγωγή που θα συμπεριελάμβανε τη μεγαλύτερη κοινότητα μεταναστών που ζούνε στην πόλη. Αφού διαπίστωσε ότι αυτή η κοινότητα ειναι η ελληνική, κάλεσε τους σκηνοθέτες και καλλιτεχνικούς υπευθύνους της Πειραματικής Σκηνής -1 του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα, Πρόδρομο Τσινικόρη και Ανέστη Αζά, εξαίρετοι γνώστες του είδους του θεατρικού ντοκιμαντέρ, για την υλοποίηση αυτής της ιδέας.

Τελευταίες παραστάσεις στις 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου

Tickets/Για εισητήρια: https://kammerspiele-en.muenchenticket.net/

επίσης

 https://www.muenchner-kammerspiele.de/en/staging/hellas-muenchen

Καθώς και στα ταμεία του Θεάτρου: Maximilianstraße 26, 80539 München , 11:00 - 19:00

 

Τηλ: 089 23396600

Συναλία της Μπέττυ Χαρλαύτη στο Μόναχο

01.02.2020

Aπό τη συναλία της Μπέττυ Χαρλαύτη στο Μόναχο που ήταν αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου μαζί με τον πιανίστα και στενός συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννης Μπελώνης.

Η Μπέττυ Χαρλαύτη ερμήνευσε σε διάφορες γλώσσες  τραγούδια από επιλεγμένους κύκλους, τραγούδια του cd, καθώς και αποσπάσματα από τα ορατόρια Canto General και Άξιον Εστί.

Την συναυλία διοργάνωσαν η Ενορία των Αγίων Πάντων και η Ελληνική Κοινότητα Χααρ (Haar)

Η Μπαλάντα του Μαουτχάουζεν χθες στο Gasteig με την Μαρία Φαραντούρη

30.01.2020

75 χρόνια μετά την απελευθέρωση των στρατοπέδων εξόντωσης η Μαρία Φαραντούρη περιοδεύει στη Γερμανία μαζί με τον ισραηλινό τενόρο Ασάφ Καχόλι στέλνοντας μήνυμα κατά του μίσους και υπέρ της ειρήνης.

 

Φωτογραφίες από τη χθεσινή της συναυλία στο Gasteig με τον Ισραηλινό τενόρο Assaf Kacholi και τους Berliner Instrumentalisten: Henning Schmiedt (πιάνο & ενορχηστρώσεις), Volker Schlott (σαξόφωνο & φλάουτο), Jens Naumilkat (τσέλο) καθώς και την Sandra von Ruffin, κόρη της Βίκυς Λέανδρος (στη φωτογραφία με τη Γεν. Πρόξενο της Ελλάδας στο Μόναχο)

H ελληνική γυναικεία ομάδα του ΑSZ (Alten Service Zentrum) - ΚΑΠΗ στην περιοχή Ramersdorf του Μονάχου έκοψε την βασιλόπιτα και γιόρτασε "οικογενειακά' την έλευση του νέου έτους (16.01.2020)

Άλλη μια πετυχημένη παρουσία της "Μπουάτ" αποτυπωμένη σε φωτογραφίες της Sophia Trachioti

Μόναχο 29 Ιανουαρίου: Συναυλία της Μαρίας Φαραντούρη και το τενόρου από το Ισραήλ Assaf Kacholi στο Gasteig.

 

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μνήμης των θυμάτων του ναζιστικού ολοκαυτώματος. Carl-Orff-Saal