ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ - ANAKOINΩΣΗ

 

18.02.2020

 

Εκδήλωση για την προβολή των Ελλήνων υποψηφίων στις Εκλογές της ΤοπικήςΑυτοδιοίκησης στη Βαυαρία την 15η Μαρτίου 2020Αξιότιμες κυρίες και κύριοι,

 

Το Γενικό Προξενείο Μονάχου σας προσκαλεί σε συνάντηση με σκοπό την ανάδειξη και παρουσίαση όλων των Ελλήνων υποψηφίων στις επερχόμενες Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής του Μονάχου και των περιχώρων. 

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 5 Μαρτίου καιώρα 18:30, στην Aula του 4ο Δημοτικού Σχολείου Μονάχου  «Αριστοτέλης»,Edmund-Rumpler-Straße 9, 80939 Freimann, München.

 

Στη συνάντηση το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις θέσεις και ταπρογράμματα  των υποψηφίων ενόψει των  επικείμενων εκλογών και να συζητήσει μαζί τους θέματα της τοπικής κοινωνίας. 

Από σήμερα ξεκίνησε η αποστολή των προσωπικών εκλογικών ειδοποιητηρίων για τις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου στο Μόναχο (Βαυαρία)

 

10.02.2020

Σταδιακά από σήμερα ξεκίνησε η αποστολή (από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου) των προσωπικών εκλογικών ειδοποιητηρίων. 

 

Στο ειδικό εκλογικό ειδοποιητήριο αναγράφεται το εκλογικό κέντρο που θα ψηφίσει ο εκλογέας. Ταυτόχρονα (στην πίσω σελίδα) υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως αίτηση αποστολής των ψηφοδελτίων στο σπίτι προκειμένου κανείς να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα επιστολικά.

 

Δικαίωμα άσκησης του εκλογικού δικαιώματος επιστολικά έχει ο κάθε εκλογέας για λόγους υγείας ή αν την ημέρα των εκλογών δεν θα βρίσκεται στο Μόναχο (ή την περιοχή μόνιμης κατοικίας του).

 

Η αίτηση για να παραλάβει τα ψηφοδέλτια ο εκλογέας επιστολικά μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://formulare2.muenchen.de/process.php?path=kvr/komw2020/kvr_komw20

Ή μέσω επιστολής : 

Landeshauptstadt München, Kreisverwaltungsreferat, Wahlamt, 80466 München

Fax-Nummer: 089/233-45772

E-Mail: briefwahl.kvr@muenchen.de

 

Τα συμπληρωμένα ψηφοδέλτια πρέπει να τα στείλετε μέσω ταχυδρομείου, πρέπει όμως να είναι μέχρι την Κυριακή των εκλογών ώρα 18.00 στην αρμόδια υπηρεσία εκλογών.

Μπορείτε επίσης να τα ρίξετε σε ειδικά εκλογικά γραμματοκιβώτια Kreisverwaltungsreferat, Ruppertstraße 11 oder 19

Rathaus, Marienplatz 8

Bezirksinspektion Ost, Trausnitzstraße 33

Bezirksinspektion West, Landsberger Straße 486

Bezirksinspektion Nord, Hanauer Straße 56

Όποιος δεν λάβει εκλογικό ειδοποιητήριο παρότι είναι 18 ετών και ζει τουςτελευταίους μήνες στο Μόναχο πρέπει να επικοινωνήσει με την αρμόδια εκλογική υπηρεσία Wahlamt , Ruppertstraße 11 oder 19

Eνημέρωση : 

03.02.2020

Ο συνδυασμός ZuBa (Zusammen Bayern) συγκέντρωσε τις απαιτούμενες υπογραφές (σήμερα έληξε η ημερομηνία) και θα συμετέχει στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον κούρδο Çetin Oraner (νυν Δημοτικό Σύμβουλο με το κόμμα των LINKE) ενώ στο ψηφοδέλτιο για το δημοτικό συμβούλιο θα συμμετέχει τουλάχιστον ένας Έλληνας υποψήφιος ο ιατρός Δρ Θανάσης Μπαγκατζούνης.

Μόλις επισημοποιηθεί ο συνδυασμός και εφόσον υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες Ελλήνων θα ανακοινωθούν.

Η Αλεξάνδρα Γυαλίστρα θα είναι υποψήφια με τη Rose Liste για το Δημοτικό Συμβούλιο στις εκλογές στις 15 Μαρτίου (80η θέση στο ψηφοδέλτιο).

 

01.02.2020

Η Rose Liste έχει μια έδρα στο νυν Δημοτικό Συμβούλιο και έχει συνεργασία με το κόμμα των Πρασίνων / Grüne

Επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Παύλου Δέλκου στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στο Μόναχο με την παράταξη των LINKE (Αριστερά)

 

 

26.01.2020

Γεννήθηκε στην Χαριτωμένη Δράμας, πήγε στο Γυμνάσιο στην Προσοτσάνη Δράμας. Οι γονείς του ήταν μετανάστες στην περιοχή της Στουτγκάρδης. Από το 1973 ζει στην Γερμανία και από το 1975 στο Μόναχο.

Μετά το Studienkolleg σπούδασε Κοινωνική Εργασία στην Stiftungsfachhochschule στο Μόναχο.

Από το 1978 μέχρι το 1987 εργάστηκε σαν κοινωνικός παιδαγωγός σε κέντρα νεότητας.

Από το 1987 μέχρι το 1992 διετέλεσε Διευθυντής στο Ελληνικό Σπίτι Βεστεντ.

Από το 1994 μέχρι σήμερα εργάζεται σαν Κοινωνικός Λειτουργός στο Δημοτικό Νοσοκομείο Neuperlach..

Από το 1975 δραστηριοποιήθηκε σε διάφορες οργανώσεις των Ελλήνων στο Μόναχο, μέλος στο ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου, ιδρυτικό μέλος και γραμματέας του ΔΣ από το 1979 μέχρι το 1983 της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου.

Από το 1996 μέχρι το 1992 ήμουν εκλεγμένο μέλος στο Συνοικιακό Συμβούλιο (Bezirksausschuss) της περιοχής Isarvorstadt/Ludwigsvorstadt. Συνολικά 12 χρόνια (2 θητείες) εκλεγμένο μέλος στο Συμβούλιο Αλλοδαπών (ΑΒ), με την Λίστα των Ελληνικών Συλλόγων. Για μια θητεία διετέλεσε μέλος του προεδρείου.

Είμαι ενεργό μέλος του συνδικάτου Ver.di, μέλος του Συμβουλίου Προσωπικού (Betriebsrat) και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιος με το SPD θα είναι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές στο Μόναχο (15 Μαρτίου) και ο Αλέξανδρος Παρασίδης

ΟΑλέξανδρος παρασίδης γεννήθηκε το 1963 στο  Plochingen της περιοχής Στουτγκάρδης και η καταγωγή του είναι από την Πλατανιά Δράμας (έζησε τα πρώτα 7 χρόνια)

Το 1970 επέστρεψε στο Plochingen και μετά την εκπαιδευτική του διαδρομή (Industriemechaniker)  έρχεται στο Μόναχο (1987) όπου εργάζεται στο δήμο του Μονάχου ως τεχνικός παραγωγής ρεύματος και τηλεθέρμανσης

Από το 2005 εκλέγεται αντιπρόσωπος εργαζομένων ενώ από το 2012  είναι στο προεδρείο της επιτροπής μετανάστευσης της Verdi στη Βαυαρία και στην Ομοσπονδία ενώ από το 2014 δραστηριοποιείται αποκλειστικά ως αντιπρόσωπος εργαζομένων και αντιπρόσωπος ανθρώπων με ειδικές ανάγκες

Το 2015 ψηφίστηκε ομοσπονδιακός πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής παραγωγών ενέργειας των δήμων Verdi, ενώ το 2017  πρόεδρος της επιτροπής εργαζομένων στην Verdi. και στο προεδρείο της  ομοσπονδιακής επιτροπής.

Το 2018 ολοκλήξρωσε εκπαίδευση ως disability Manager στο πανεπιστήμιο της κολωνίας

Eπισημοποιήθηκε άλλη μια υποψηφιότητα για το Δήμο του Μονάχου

22.01.2020

Συγκεκριμένα ο Γεώργιος Τζάνης θα είναι υποψήφιος με την παράταξη των Φιλελευθέρων (FDP) στην 70η θέση του συνδυασμού.

 

O Γεώργιος Τζάνης είναι 57 ετών. Ο πατέρας του Τζάνης Βρεττός κατάγεται από τη Σκύρο, η μητέρα μου είναι Γερμανίδα.

Έχει ασχοληθεί πολιτικά στην FDP τα τελευταία 15 περ΄πιπου χρόνια. 

 

«Ζητώ από τους Έλληνες την ψήφο και την υποστήριξή τους στις 15 Μαρτίου. Στις εκλογές για το Δημοτικό Συμβούλιο του Μονάχου. 

Ο κύριος στόχος μου αν εκλεγώ θα είναι να είμαι διαμεσολαβητής των Ελλήνων και των πολιτών της ΕΕ με το Δήμο του Μονάχου.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να λειτουργήσει ένα γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών όπου οι Έλληνες θα μπορούν να βοηθηθούν σε με διάφορα προβλήματα καθημερινότητας όπως με υπηρεσίες και τις αρχές της πόλης και γενικά της Βαυαρίας (Γερμανίας). 

Με γερμανό δικηγόρο που θα παρέχει (δωρεάν) βοήθεια. 

Πιστεύω ότι υπάρχουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν επιπλέον πολλές άλλες δυνατότητες αν κατορθώσουμε να δημιουργηθεί ένα ελληνογερμανικό γραφείο εξυπηρέτησης! 

Σας ευχαριστώ πολύ ".

Δημοτικές Εκλογές στο ΜόναχοNeu.pdf
Adobe Acrobat Dokument 897.6 KB

Ποιος από τους τρεις υποψήφιους θα εκλεγεί Δήμαρχος Μονάχου στις 15 Μαρτίου ;

Ποιος από τους τρεις υποψήφιους θα εκλεγεί Δήμαρχος Μονάχου στις 15 Μαρτίου ;

Η απάντηση με λίγο χιούμορ είναι "κανείς". Και αυτό γιατί δεν αναμένεται να υπάρχει υποψήφιος που θα συγκεντρώσει πάνω από 50% +1 των ψήφων την πρώτη Κυριακή.

 

Έτσι το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι δυο από τους τρεις υποψηφίους θα πάνε στην δεύτερη Κυριακή (δυο εβδομάδες αργότερα).

Ο σημερινός Δήμαρχος του SPD, Dieter Reiter

η υποψήφια της CSU Kristina Frank

ή η υποψήφια των Πρασίνων (Grüne) Katrin Habenschaden .

 

Οι εποχές που ο Christian Ude κέρδιζε την εκλογική μάχη με "περίπατο" από την πρώτη Κυριακή έχουν περάσει. Στις τελευταίες εκλογές ο Dieter Reiter επικράτησε στο δεύτερο γύρο με 56,7%.

 

Τι αλλάζει σ αυτές τις εκλογές ;

Το κόμμα των Πρασίνων. Στις εκλογές για το Βαυαρικό Κοινοβούλιο τον περασμένο Οκτώβριο το κόμμα των Grüne ήρθε πρώτο με 31,1%, δεύτερο το CSU με 24,8% και τρίτο με μόλις 12,8% το SPD. Αν και οι εκλογές διαφέρουν οι διαφορές είναι μεγάλες και δεν αποκλείεται ένας από τους "μεγάλους" SPD ή CSU να μην βρεθεί στο δεύτερο γύρο.

 

Ο Dieter Reiter είναι γνωστός στην κοινωνία και έχει το μπόνους του Δημάρχου και γι αυτό καμιά πρόγνωση δεν τον βλέπει εκτός δεύτερου γύρου. Αντίθετα όσον αφορά τις έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο εκεί το SPD φαίνεται στις δημοσκοπήσεις να είναι στην τρίτη θέση με την πρώτη θέση να κερδίζει με διαφορά το κόμμα των πρασίνων.

 

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των άλλων κομμάτων που όμως δεν έχουν πιθανότητες να περάσουν στο δεύτερο γύρο είναι:

 

Freie Wähler : Hans-Peter Mehling 

Tobias Ruff για το ÖDP 

Richard Progl για το Bayernpartei 

Jörg Hofmann για το FDP 

Thomas Lechner για το κόμμα των LINKE και τέλος για το AfD Wolfgang Wiehle 

Δημοτικές και κοινοτικές εκλογές στη Βαυαρία: Νταχάου: Υποψήφια με το CSU η Σύλβια Θεοδοσιάδου

Στις επόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης στο Νταχάου (Μάρτιο 2020) υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε δυο Έλληνίδες δημοτικούς συμβούλους. 

Εκτός από τη νυν δημοτικό σύμβουλο (Σοφία Κυριακίδου SPD), υποψήφια με την παράταξη του CSU θα είναι η Σύλβια Θεοδοσιάδου.

 

Θα είναι στην 17η θέση του ψηφοδελτίου και με δεδομένο ότι το CSU είχε στις τελευταίες εκλογές 15 έδρες η θέση της είναι οριακή και θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή του Ελληνισμού.

 

Η Σύλβια Θεοδοσιάδου γεννήθηκε στο Μόναχο επισκεύτηκε όλες τις βαθμίδες της ελληνικής εκπαίδευσης και συνέχισε σε επαγγελματική σχολή (στέλεχος διοίκησης λιανικού εμπορίου ). 

Σήμερα εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος σε ραδιολογικό κέντρο στο Νταχάου (Radiologie  und Nuklearmedizin Dachau- Karlsfeld).

 

Στο Νταχάου ζει από το 1990.

 

Είναι τα τελευταία 13 χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Νταχάου, διατέλεσε μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Νταχάου,  ενώ συμμετέχει και στο φόρουμ  γυναικών της περιοχής.

Για 3 χρόνια συμμετείχε σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης νέων μεταναστών, συνεργάστηκε σε προγιέκτ της AWO ενώ με το σύλλογο ποντίων διοργάνωσε ελληνοβαυαρικές εκδηλώσεις με τον παραδοσιακό σύλλογο της περιοχής Αmpertaler Dachau.

 

Το κέντρο βάρους του ενδιαφέροντός της στα ζητήματα της πόλης του Νταχάου είναι θέματα όπως οι " προσιτές τιμές ενοικίων κατοικιών , επιμέλεια  παιδιών και νέων, λογική οικογενειακή πολιτική "

 

"Έχω μεράκι και αφοσίωση σε ότι επιχειρώ να κάνω και με χαρακτηρίζει η θετική μου αύρα και η επιμονή " είπε στο ΔΟΡΥΦΟΡΟ όταν την ρωτήσαμε για το ποιο είναι το σλόγκαν της.

Δημοτικές και κοινοτικές εκλογές στη Βαυαρία:                            Νταχάου: Η δημοτικός σύμβουλος Σοφία Κυριακίδου και πάλι υποψήφια

Επίσημη είναι η υποψηφιότητα της Σοφίας Κυριακίδου για το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νταχάου στις ερχόμενες εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Βαυαρία τον ερχόμενο Μάρτιο με την παράταξη του SPD.

 

Η Σοφία είναι ήδη Δημοτικός Σύμβουλος και έχει μια δραστήρια συμμετοχή σε επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης όπως εκπαίδευσης, μετανάστευσης.

Θα είναι στην 8η θέση της λίστας, που είναι οριακή για την εκλογή της, κάτι που σημαίνει ότι θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή των Ελλήνων της πόλης του Νταχάου. Στις τελευταίες εκλογές το SPD είχε εκλέξει 7 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Στο Νταχάου υπολογίζεται ότι ζουν περίπου 1500 Έλληνες.

Η καθηγήτρια γερμανικών ως ξένη γλώσσα ήταν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νταχάου, αγαπάει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το κολύμπι

 

Είναι μέλος του Προεδρείου του SPD της ευρύτερης περιοχής του Dachau και εισηγήτρια για την εκπαιδευτική πολιτική.

Γεννήθηκε στο Μόναχο και πήγε στα ελληνικά σχολεία. Στη συνέχεια στο Κολλέγιο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Λουδοβίκου Μαξιμιλιανού στο Μόναχο LMU (σπούδασε : DAF, Sozialpsychologie, Logopädie). Εδώ και 17 χρόνια ζει στο Νταχάου.

 

Συμμετέχει ενεργά σε δράσεις για την ένταξη των μεταναστών στο Δήμο με κορυφαία τη συμμετοχή της 3. Demokratiekonferenz der Partnerschaft für Demokratie im Landkreis Dachau.

 

Η συμμετοχή του Ελληνισμού

Όπως μας είπε η ίδια το σύνθημά της είναι "η αναγκαιότητα συμμετοχής του Ελληνισμού στις εκλογές, ανεξάρτητα της προτίμησής του και της επιλογής του. Σημασία έχει ο Ελληνισμός να αποκτήσει πολιτική δυάναμη με τη συμμετοχή του"

 

Επισημοποιήθηκε σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η υποψηφιότητα του Χρήστου Θεοδοσιάδη στις επόμενες δημοτικές και κοινοτικές εκλογές τον Μάρτιο του 2020.

 

Ο Χρήστος Θεοδοσιάδης θα είναι υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο Μονάχου με το κόμμα των "Freie Wähler" στη θέση 29 καθώς και για το συνοικιακό συμβούλιο Schwabing στη θέση 5.

 

Ο Χρήστος Θεοδοσιάδης είναι Πρόεδρος του TC Philathlos, έχει σχολή Τέννις στο Μόναχο και ιδιοκτήτης του εστιατορίου και κέντρου αθλητικών εγκαταστάσεων Beach Arena.

 

Εχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου, Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής γονέων του γυμνασίου, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Μονάχου, ενώ είναι μέλος του Προεδρείου της ομοσπονδίας εκπαιδευτικών τέννις καθώς και σ άλλα σωματεία όπως Golf Εichenried.

Χριστίνα Χατζηπαρασίδου

Σε εκλογική θέση, 4η, θα είναι υποψήφια στο συνοικιακό συμβούλιο 8 Schwanthalerhöhe με το SPD η Χριστίνα Χατζηπαρασίδου στις επόμενες εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης τον Μάρτιο του 2020.

Η Χριστίνα είναι γνωστή από το "Ελληνικό Σπίτι " της Ευαγγελικής Εκκλησίας στο ΒEΣΤΕΝΤ αλλά και από τις πολλές δράσεις της τόσο στην περιοχή όσο και από τη συμμετοχή της στους ελληνικούς φορείς και συλλόγους.

Η περιοχή Schwanthalerhöhe είναι μια από τις τρεις περιοχές του Μονάχου με το μεγαλύτερο αριθμό Ελλήνων κατοίκων.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τα πρώτα ονόματα Ελλήνων υποψηφίων

Δημοτικές Εκλογές στο Μόναχο τον Μάρτιο. Tα πρώτα ονόματα Ελλήνων υποψηφίων

Οι δημοτικές και κοινοτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν Μόναχο και σ ολόκληρη τη Βαυαρία τον ερχόμενο Μάρτιο, αλλά ήδη μια μετά την άλλη παράταξη αποφασίζουν για τους υποψηφίους.

 

Πάντως από τους συνδυασμούς που έχουν ανακοινωθεί κανένας Έλληνας δεν είναι σε εκλόγιμη θέση ή σε θέση που να έχει κάποιες πιθανότητες εκλογής

 

Ετσι επίσημα έχουν ανακοινωθεί από το SPD (οριστική ανακοίνωση) στην 65η θέση ο Αλέξανδρος Παρασίδης (συνδικαλιστής στο Verdi), υποψήφιος με το κόμμα της αριστεράς DIE LINKE o Παύλος Δέλκος (δεν έχει επισημοποιηθεί η θέση αλλά πιαθανόν να μην είναι εκλόγιμη) με τη "Ρόζα λίστα" στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου η  Γυαλίστρα Αλεξάνδρα, όπως και στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου της παράταξης  " Die Partei" ο Ευθύμιος Χασιωτάκης. Στη λίστα των LINKE δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί υποψηφιότητα ελληνίδας.

 

Περιμένουμε και άλλους Έλληνες υποψήφιους ; Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του ο Δορυφόρος αναμένεται να επισημοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα υποψηφιότητα -σε μικρότερο κόμμα-  Έλληνα με δράση στα ομογενειακά. 

 

Την ίδια μέρα όμως θα γίνουν και εκλογές για συνοικιακά συμβούλια και εκεί έχουμε μέχρι τώρα σίγουρη υποψηφιότητα και σε καλή θέση της Χριστίνας Χατζηπαρασίδου στο Schwanthalerhöhe.

Επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Dieter Reiter για τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο Μόναχο - Οι υποψήφιοι των άλλων κομμάτων και υποψηφιότητες Ελλήνων

Foto: Michael Nagy/Presseamt
Foto: Michael Nagy/Presseamt

Με 114 από 115 ψήφους ο νυν Δήμαρχος του Μονάχου Dieter Reiter  επισημοποιήθηκε στο συνέδριο του SPD ως υποψήφιος για τη Δημαρχεία της πόλης στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές στις 15 Μαρτίου 2020.


Τα υπόλοιπα κόμματα έχουν ήδη αποφασίσει τους υποψηφίους τους. Συγκεκριμένα για την CSU υποψήφια θα είναι η σημερινή εισηγήτρια για δημοτικά θέματα (Kommunalreferentin) Kristina Frank, για το κόμμα των Πρασίνων η εκπρόσωπος της δηματικής τους ομάδας Katrin Habenschaden , για το κόμμα των φιλελευθέρων (FDP) o δημοτικός σύμβουλος  Jörg Hoffmann όπως και ο Tobias Ruff για το ÖDP (Οικολογικό Δημοκρατικό Κόμμα). Για τους ελεύθερους εκλογείς υποψήφιος θα είναι ο Hans-Peter Mehling, για το κόμμα της Βαυαρίας (Bayernpartei) ο δημοτικός σύμβουλος Richard Progl ενώ για το κόμμα της αριστεράς ο Thomas Lechner.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Δορυφόρου (οι συνδυασμοί των κομμάτων δεν έχουν ακόμη σε μεγάλο βαθμό οριστικοποιηθεί) δεν θα υπάρχουν Έλληνες υποψήφιοι σε εκλόγιμες θέσεις. Αν και το εκλογικό σύστημα είναι τέτοιο που δεν αποκλείεται η ανατροπή στη σειρά εκλογής, Μέχρι στιγμής υπάρχουν δυο Έλληνες υποψήφιοι για το δημοτικό συμβούλιο (σε σχετικά μικρά κόμματα) και μια υποψήφια για συνοικιακό συμβούλιο (θα γίνουν ταυτόχρονα οι εκλογές). Τα ονόματα θα τα δημοσιεύσουμε όταν τα επισημοποιήσουν τα κόμματα.