Παρουσίαση του Μηχανισμού των Αντικυθήρων στα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας Μονάχου!
Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας Μονάχου: Ηημέρα ανοιχτών θυρών
4ο Δημοτικό Σχολείο Μονάχου 'Αριστοτέλης', Ημερίδα ενημέρωσης για τον αυτισμό
EΛΛΗΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ: ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΠΑΠΑΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΙΓΚΑ
Ευχαριστήρια επιστολή Διευθύνσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Γυμνασίου Μονάχου
Η Διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου και του 2ου Γυμνασίου Μονάχου επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς της ευχαριστίες στον δικηγόρο κ. Ανδρουλάκη για την ανιδιοτελή του συνδρομή και το ενδιαφέρον που έμπρακτα επέδειξε με την προσφορά νομικών συμβουλών και υποστήριξης, στη συνάντηση που είχαμε με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου, στο οποίο στεγάζονται τα σχολεία μας, προκειμένου να συζητηθούν θέματα βελτίωσης και αναβάθμισης της κτιριακής υποδομής.
Οι Διευθύνσεις του 5ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Γυμνασίου.
07/05/2023
Παράταση θητείας στους Συντονιστές Εκπαίδευσης στο Εξωτερικό
Το Συμβούλιο Γονέων 4ου δημοτικού σχολείου Μονάχου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τον Αυτισμό και τη διαφορετικότητα με ομιλητή τον Δημήτρη Παπανικολάου

Ανακοίνωση ελληνικού δημοτικού σχολείου Μονάχου, ,Σωκράτης,,
Είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την κ. Αναστασία Σίσσυ Γκίκα πρώην Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και νυν μέλος της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,
αρμόδια για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, εθελόντρια στο εγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Junior Acievement Greece, που πραγματοποιείται στην περιοχή μας με τη στήριξη του Συντονιστικού Γραφείου Εκπαίδευσης Μονάχου.
Η Ε' τάξη του σχολείου του 5ου Δημοτικού Μονάχου με την εποπτεία και συνεργασία των εκπαιδευτικών κ. Γέρμανλη, κ. Θεοδώρου και του Διευθυντή κ. Κορδολαίμη συμμετέχει με ενθουσιασμό στο εν λόγω πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας.
Οι 26 μαθητές μας έστησαν με μεράκι τη δική τους "εικονική" επιχείρηση μετά από σχετική έρευνα αγοράς με την επωνυμία OlympicTshirters, ενημέρωσαν τη σχολική κοινότητα για το εγχείρημά τους, σχεδίασαν με πρωτοτυπία και τύπωσαν συλλεκτικά t-shirts με τις μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων των διοργανωτριών πόλεων με διττό σκοπό: να ενθαρρύνουν την άθληση και να χρηματοδοτήσουν την επόμενη τους εκπαιδευτική εκδρομή.
01.04.2023
Η κ. Γκίκα είχε ορισθεί ως Μέντορας μας σε όλη αυτή την προσπάθεια και συνέβαλε καθοριστικά στην πρωτοβουλία μας με τηλεδιασκέψεις και επίσκεψη στο σχολείο μας. Όλη η εκπαιδευτική κοινότητα του 5ου Ελληνικού Δημοτικού Μονάχου της εκφράζει τις ευχαριστίες της.
Ανακοίνωση Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας Μονάχου
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ - Πρόσκληση σε ημερίδα του Λυκείου Μονάχου για το ERASMUS+
Εκδήλωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου ,,Αριστοτέλης,, 60 χρόνια ελληνική εργατική μετανάστευση με παρουσίαση από την Ελένη Τσακμάκη

Το Ελληνικό Λύκειο Μονάχου στην Φλωρεντία με το Πρόγραμμα Erasmus+
Το πρώτο δημοτικό σχολείο Μονάχου σας εύχεται καλή Τσικνοπέμπτη
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε ΒΑΥΑΡΙΑΣ
Mήνας εκδηλώσεων για τα ελληνικά σχολεία του Μονάχου ο Φεβρουάριος
Τα αιτήματα Ελλήνων εκπαιδευτικών (ΕΛΜΕ) στη Βαυαρία
Φωτογραφίες από την εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Μονάχου (Συμβουλίου Γονέων)
5ο Δημοτικό Σχολείο Μονάχου, ''Σωκράτης'' - Ανακοίνωση
