Πανθεσσαλικός Σύλλογος ΜονάχουΜια απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση επανίδρυσης του συλλόγου με μαζική συμμετοχή και παρουσία εκπροσώπων σχεδόν όλων των ελληνικών συλλόγων

Aνεπανάληπτη συμμετοχή κόσμου στην 54η ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου (04.01.2020). Φωτο Λάκης Σπυριδωνίδης

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στηρίζουμε την προσπάθεια επαναλειτουργίας του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Μονάχου

03.01.2020

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Bürgersaal (STEKI) στο Forstenried, Züricherstr 35, 81476 München (U Bahn 3 ή με λεωφορεία 63 και 132 στάση Fürstenrieder Allee).

 

Μουσικό πρόγραμμα: "Τα παιδιά του Μονάχου", συμμετέχει και το χορευτικού του συλλόγου Ελασσονιτών Μονάχου

Έναρξη 18.00, Εισιτήριο 10 € για παιδιά άνω των 12 ετών 5 €.

 

Φωτογραφία αρχείου Δορυφόρου: Το μεικτό χορευτικό συγκρότημα με χορευτές από πανθεσσαλικό, Ηπειρωτική Κοινότητα, Σύλλογο Ελασονιτών και Ηπειρωτικό σύλλογο "Σούλι"Από την κεντρική εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου για τα 25χρονα στην Aula της LMU

Σύλλογος Επτανησίων Μονάχου

03.01.2020

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος Επτανησίων Μονάχου ενημέρωσε ότι από την εκδήλωση στις 28.12.2019 συγκεντρώθηκαν 1.584,-€ τα οποία δόθηκαν στην "Μαρία" προκειμένου να μπορέσει να εκπληρώσει "το τελευταίο της όνειρο"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  "ΣΟΥΛΙ"

02.01.2020

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι τα επιτραπέζια ημερολόγια μας για το έτος 2020 μόλις κυκλοφορήσαν!

 

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσουμε το ταμείο του συλλόγου και να επεκτείνουμε τη δράση και την προσφορά μας, επιχειρήσαμε, μέσα από εικόνες και κείμενα, να δημιουργήσουμε ένα μικρό αλλά κατά τη γνώμη μας γοητευτικό ταξίδι σε κάποιες από τις μοναδικές ομορφιές και τα χρώματα της πανέμορφης Ηπείρου.

 

Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια μας παραλαμβάνοντας ένα ή και περισσότερα ημερολόγια, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας.

 

Θέρμες ευχαριστίες στους υποστηρικτές μας, που με την προσφορά τους στηρίζουν ενεργά και ουσιαστικά το έργο και τις δράσεις μας.

Σύλλογος Ποντίων: Το Σάββατο η μεγαλύτερη μουσικοχορευτική εκδήλωση ελληνικού συλλόγου στο Μόναχο

02.01.2020

Το πρώτο Σάββατο κάθε έτους πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια η μουσικοχορευτική εκδήλωση του συλλόγου Ποντίων Μονάχου που αποτελεί και τη μαζικότερη εκδήλωση ελληνικού συλλόγου.

 

Είναι ο 54ος ετήσιος χορός του συλλόγου, δηλαδή όσα είναι και τα χρόνια λειτουργίας του.

 

Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 στην μεγάλη αίθουσα Paulaner am Nockherberg, Hochstraße 77, 81541 München (  U2 - Tram 18 - Bus 52)

'Ωρα έναρξης 18:00

 

Οι καλλιτέχνες Μπάμπης Ιωακειμίδης, Αλέξης Παρχαρίδης, Φάνης Κουρουκλίδης και Γιώργος Σιαμίδης θα καλύψουν μαζί με τους καλλιτέχνες του συλλόγου και το GENIMA BAND το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης ενώ τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς του Πόντου.

 

Γενικό εισιτήριο 10 € (άνω των 10 ετών)