Στιγμιότυπα από την χθεσινή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 60 χρόνων από τον Θάνατο του Μεγάλου Κρητικού λογοτέχνη και στοχαστή Νίκου Καζαντζάκη με τον Σύλλογο Κρητών Μονάχου και το Γερμανικό τμήμα της διεθνους Εταιρίας φίλων  Νίκου Καζαντζάκη. Φωτο. Μανώλης Κουγιουμουτζής

Λύκειον των Ελληνίδων Μονάχου 15 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του Μονάχου

Με αφορμή τα 15 χρόνια από την ίδρυσή του και σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το Λύκειον των Ελληνίδων Μονάχου καλεί σε επετειακή εκδήλωση την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017, ώρα 17:00,  στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος» της εκκλησίας των Αγίων Πάντων Μονάχου, Ungererstr. 131, 80805 München.

"Το άναμμα του Φανού" Από την εκδήλωση του Συλλόγου Κοζανιτών Μονάχου Βίντεο της HellasTv.de

Aπό την φιλανθρωπική εκδήλωση της Κρητικής Νεολαίας (25.02.2017)

Φωτογραφίες από την βράβευση της Ηπειρωτικής Κοινότητας Μονάχου από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας στη φετινή Πίτα του Ηπειρώτη, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ

Αγαπητοί φίλοι του Κρητικού Συλλόγου Μονάχου,

 

η νεολαία του Κρητικού Συλλόγου Μονάχου ΚΡΗ.ΝΕ και ο Κρητικός Σύλλογος Μονάχου σας προσκαλούν σε μουσικοχορευτική, φιλανθρωπική εκδήλωση της ΚΡΗ.ΝΕ το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Μόναχο. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε ίδρυμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σε μια εποχή που η πατρίδα μας και οι συμπατριώτες μας περνάνε δύσκολα η κοινωνία των ευαίσθητων πολιτών είναι αυτή που καλείται να βοηθήσει και να προσφέρει.

Σας περιμένουμε, να γιορτάσουμε, να περάσουμε ωραία και στο τέλος της βραδιάς να μείνει κάτι θετικό και χειροπιαστό για τους δικούς μας ανθρώπους που περνάνε δύσκολα. Ελάτε να βοηθήσουμε όλοι μαζί. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα.

 

Augustiner Schützengarten,  Zielstattstraße 6, 81379 München-Sendling
(U3 Obersendling,  S7 Mittersendling,  Bus 53 Zielstattstraße)

Σύλλογος Ελασσονιτών Μονάχου

Τιμητική διάκριση για την Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε ότι στη φετινή Πίτα του Ηπειρώτη, τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα βραβευτεί η Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου, για τη μεγάλη προσφορά της στο Ηπειρώτικο αποδημικό κίνημα της Ευρώπης 

Από την εκδήλωση (κοπή βασιλόπιτας) της ομάδας 1ης γενιάς Ελλήνων μεταναστών του συλλόγου Ποντίων Μονάχου

Φωτογραφίες από την εκδήλωση της Ηπειρωτικής Κοινότητας Μονάχου 15.01.2017

Η Ηπειρωτική Κοινότητα τίμησε τον γιατρό Μακάριο Πασχαλίδη για την προσφορά του στον Ελληνισμό

Στην χθεσινή εκδήλωση - κοπή βασιλόπιτας - το ΔΣ της Ηπειρωτικής Κοινότητας Μονάχου τίμησε τον αρχίατρο του Νοσοκομείου Bogenhausen Μακάριο Πασχαλίδη για την βοήθειά του σε πάρα πολλούς Έλληνες της πόλης μας.

Ο Μακάριος Πασχαλίδης θα σταματήσει από το νοσοκομείο και θα ανοίξει δικό του ιατρείο.

Από την εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων στην Löwenbraukeller 07.01.2017

Από την εκδήλωση του Συλλόγου Ελασσονιτών στο ΣΤΕΚΙ (6.1.2017)

Εκδηλώσεις των συλλόγων το διήμερο 6 και 7 Ιανουαρίου 2017