Ανακοίνωση

Η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου προσφέρει και φέτος πάνω από 100 βιβλία στο "παζάρι βιβλίου" που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης στις 9 Δεκεμβρίου και τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο Λύρειο Ίδρυμα που κάηκε ολοσχερώς στην πυρκαγιά του Ιουλίου
 
Ευχαριστούμε
Η οργανωτική επιτροπή της 4ης φιλανθρωπικής συλλόγων και φορέων Μονάχου

Οργανωτική Επιτροπή 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης ελληνικών φορέων και συλλόγων Μονάχου (9.12.2018)

14.09.2018

Βρισκόμστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι 4 ελληνικές επιχειρήσεις προσφέρθηαν να αναλάβουν την κεντρική χορηγία της εκδήλωσης που θα γίνει προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το Λύρειο Ίδρυμα που κάηκε ολοσχερώς από τις πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς τόσο τον κο Γιάννη Παπαγιαννούλα που δέχτηκε εάν και δηλώθηκε πρώτος να συμμετέχουν και άλλοι χορηγοί όσοι και την Τράπεζα Πειραιώς (Φρανκφούρτη), μουσική σχολή GENIMA και Μανώλη Κουγιουμουτζή (Restaurant MINOA και POLITEIA) που και αυτοί με τη σειρά τους αποδέχτηκαν να μην έχουν την αποκλειστικότητα.

Τους ευχαριστούμε θερμά.

Aνακοίνωση οργανωτικής επιτροπής 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης (9.12.2018) ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου

25.08.2018
Ενημερώνουμε ότι η εταιρεία farbkopier-mieten.de (Γιάννης Παπαγιαννούλας) ανέλαβε όλα τα έξοδα της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Επίσης εκτός από το συγκρότημα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ Polis Kallis αφιλοκερδώς δηλώθηκαν και θα συνοδεύουν την εκδήλωση το συγκρότημα "Τα παιδιά του Μονάχου" Georgios Sidiropulos και ο καλλιτέχνης Αρης Αριστοφάνους Aris Aristofanous

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Λύρειο Ίδρυμα που βρίσκεται στο Νέο Βουτζά και το οποίο κάηκε από τη φονική πυρκαγιά τον προηγούμενο μήνα στην Αττική

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του "Δορυφόρου" με συμμετοχή  της ενορίας του Αγ. Γεωργίου, των συλλόγων Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτών, Θρακιωτών, Κοζανιτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων καθώς επίσης του "Ελληνικού Σπιτιού", του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και του Multikulturelles Jugendzentrum Westend.

Την εκδήλωση στηρίζουν: Η Ενορία των Αγίων Πάντων, το Ίδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, τα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας (ΤΕΓ), η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων, ο πολιτιστικός σύλλογος «Λύκειον των Ελληνίδων», η Φιλαρμονία, ο σύλλογος Σερραίων.