Επιπλέον προσφορά του εστιατορίου ΜΙΝΟΑ στη 4η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων στις 9 Δεκεμβρίου

Το εστιατόριο MINOA εκτός από κεντρικός xορηγός της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης θα προσφέρει την ημέρα εκείνη και σουβλάκια.

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών φορέων και συλλόγων στο Μόναχο στις 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών φορέων και συλλόγων στο Μόναχο στις 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών φορέων και συλλόγων στο Μόναχο στις 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Θα προσφέρει δωρεάν γλυκά στην 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων στις 9.12.2018

Στηρίζει και φέτος τη φιλανθρωπική εκδήλωση

Oι ριζίτες Μονάχου ενίσχυσαν οικονομικά τη φιλανθρωπική εκδήλωση

Η ομάδα των ριζιτών του Συλλόγου Κρητών Μονάχου αποφάσισε το οικονομικό κέρδος που προέκυψε από την εκδήλωσή τους "Ημέρα του βοσκού" να το δώσει στη 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν ελληνικοί φορείς και σύλλογοι Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018

Το ενημερωτικό έντυπο για την 4η φιλανθρωπική στις 9.12.2018

Φώτης Μάραντος

Mε τη συγκεκριμένη φωτογραφία o Φώτης Μάραντος συμμετείχε στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Δορυφόρου "860 χρόνια Μόναχο ".

Σε κάθε συμμετέχοντα του οποίου η φωτογραφία θα επιλεγεί ο Δορυφόρος είχε αποφασίσει να δώσει ένα μικρό "αναμνηστικό δώρο"

Ο Φώτης μας ενημέρωσε ότι το χρηματικό ποσό που της αναλογεί το διαθέτει στο ταμείο της 4ης φιλανθρωπικής για το Λύρειο Ίδρυμα που διοργανώνουν οι σύλλογοι και φορείς του Μονάχου στις 9.12.2018

Την ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη δωρεά. Αλλωστε ο Φώτης καλύπτει όλα τα χρόνια αφιλοκερδώς τη φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου.

Το ζαχαροπλαστείο Fotis und Sohn στο Karlsfeld προσφέρει και φέτος γλυκά στην εκδήλωση

Σύλλογος Αιγαίου Μονάχου

Mε μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο σύλλογος Αιγαίου Μονάχου δήλωσε τη συμμετχοή του στη φετινή 4η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορεών Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018 και θα προσφέρει γλυκά και εδέσματα που θα ετοιμάσουν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου.
 
Η οργανωτική επιτροπή

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν ελληνικοί φορείς και σύλλογοι στις 9.12.2018 στο Μόναχο

Στηρίζουν και φέτος οικονομικά τη φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών φορέων και συλλόγων Μονάχου στις 9.12.2018

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορεών Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018

Στηρίζει και φέτος οικονομικά την 4η φιλανθρωπική ενωτική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018

Στηρίζει και φέτος οικονομικά την 4η φιλανθρωπική ενωτική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018

Eυχαριστίες και ευχές στο Γρηγόρη Γιάκη

Μαζί με τις ευχαριστίες μας που θα αναλάβει και φέτος αφιλοκερδώς τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της 4ης φιλανθωρπικής στις 9.12.2018 θέλουμε να μεταφέρουμε στο Gregory Giakis τις ευχές μας καθώς όπως πληροφορηθήκαμε θα γίνει σύντομα και πάλι πατέρας !!!

 

https://www.gregory-giakis.com/de/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η οργανωτική επιτροπή της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου που θα πραγματοποιηθεί στις 9.12.2018 ευχαριστεί τον ελεύθερο επαγγελματία Γεώργιο Μανδαλενάκη o οποίος προσφέρει δωρεάν στην εκδήλωση όλα τα νερά.

Η πλατφόρμα www.ferimmo.de στηρίζει οικονομικά τη φετινή, 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9.12.2018

Στηρίζει οικονομικά και τη φετινή, 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9.12.2018

Δωρεάν ανάρτηση του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ σ όσους στηρίζουν την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο

Στηρίζει και φέτος οικονομικά την φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9.12.2018

(Δωρεάν ανάρτηση του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ σ όσους στηρίζουν την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο)

Στηρίζει και φέτος οικονομικά την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν φορείς και σύλλογοι Μονάχου στις 9.12.2018

(Δωρεάν ανάρτηση του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ σ όσους στηρίζουν την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο)

Στηρίζουν οικονομικά και τη φετινή, 4η φιλανθρωπική εκδήλωση

(Δωρεάν ανάρτηση του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ σ όσους στηρίζουν την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο)

Ανακοίνωση

Η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου προσφέρει και φέτος πάνω από 100 βιβλία στο "παζάρι βιβλίου" που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης στις 9 Δεκεμβρίου και τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο Λύρειο Ίδρυμα που κάηκε ολοσχερώς στην πυρκαγιά του Ιουλίου
 
Ευχαριστούμε
Η οργανωτική επιτροπή της 4ης φιλανθρωπικής συλλόγων και φορέων Μονάχου

Οργανωτική Επιτροπή 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης ελληνικών φορέων και συλλόγων Μονάχου (9.12.2018)

14.09.2018

Βρισκόμστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι 4 ελληνικές επιχειρήσεις προσφέρθηαν να αναλάβουν την κεντρική χορηγία της εκδήλωσης που θα γίνει προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το Λύρειο Ίδρυμα που κάηκε ολοσχερώς από τις πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς τόσο τον κο Γιάννη Παπαγιαννούλα που δέχτηκε εάν και δηλώθηκε πρώτος να συμμετέχουν και άλλοι χορηγοί όσοι και την Τράπεζα Πειραιώς (Φρανκφούρτη), μουσική σχολή GENIMA και Μανώλη Κουγιουμουτζή (Restaurant MINOA και POLITEIA) που και αυτοί με τη σειρά τους αποδέχτηκαν να μην έχουν την αποκλειστικότητα.

Τους ευχαριστούμε θερμά.

Aνακοίνωση οργανωτικής επιτροπής 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης (9.12.2018) ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου

25.08.2018
Ενημερώνουμε ότι η εταιρεία farbkopier-mieten.de (Γιάννης Παπαγιαννούλας) ανέλαβε όλα τα έξοδα της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Επίσης εκτός από το συγκρότημα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ Polis Kallis αφιλοκερδώς δηλώθηκαν και θα συνοδεύουν την εκδήλωση το συγκρότημα "Τα παιδιά του Μονάχου" Georgios Sidiropulos και ο καλλιτέχνης Αρης Αριστοφάνους Aris Aristofanous

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Λύρειο Ίδρυμα που βρίσκεται στο Νέο Βουτζά και το οποίο κάηκε από τη φονική πυρκαγιά τον προηγούμενο μήνα στην Αττική

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του "Δορυφόρου" με συμμετοχή  της ενορίας του Αγ. Γεωργίου, των συλλόγων Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτών, Θρακιωτών, Κοζανιτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων καθώς επίσης του "Ελληνικού Σπιτιού", του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και του Multikulturelles Jugendzentrum Westend.

Την εκδήλωση στηρίζουν: Η Ενορία των Αγίων Πάντων, το Ίδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, τα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας (ΤΕΓ), η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων, ο πολιτιστικός σύλλογος «Λύκειον των Ελληνίδων», η Φιλαρμονία, ο σύλλογος Σερραίων.