Στηρίζει οικονομικά την 5η φιλανθρωπική εκδήλωση φορέων και συλλόγων στις 8 Δεκεμβρίου

Στηρίζει οικονομικά αλλά και με εδέσματα την 5η φιλανθρωπική

Και φέτος δήλωσε ότι θα καλύψει αφιλοκερδώς την 5η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στο Μόναχο (φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση)
Και φέτος δήλωσε ότι θα καλύψει αφιλοκερδώς την 5η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στο Μόναχο (φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση)
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΦΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 5η ΦΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στηρίζει οικονομικά την 5η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 8 Δεκεμβρίου

 

Μαρία Πολυξένη Τσούτσου, ανεξάρτητη συνεργάτιδά της Forever Living Product (μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο με Αλόη Βέρα).

Στηρίζει οικονομικά τη 5η φιλανθρωπική εκδήλωση

Ξεπέρασαν τους 25 οι φορείς που διοργανώνουν/στηρίζουν τη 5η φιλανθρωπική εκδήλωση στο Μόναχο στις 8 Δεκεμβρίου 2019

Την εκδήλωση που αποτελεί μια πρωτοβουλία του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ διοργανώνουν από κοινού:

Ενορία Αγίου Γεωργίου, Σύλλογοι Αιγαίου, Γονέων και Κηδεομόνων Μονάχου, Δορυφόρος, Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτικής Κοινότητας, Θρακιωτών, Κοζανιτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων, Ελληνικό Σπίτι (γυναικεία ομάδα),  και το Multikultureles Jugend Zentrum Westend.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν :
Ενορία Αγίων Πάντων, Ιδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟ, Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας, Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων, Λύκειον των Ελληνίδων Μονάχου, Σύλλογος Σερραίων, Σύλλογος Ηπειρωτών "Σούλι", Μουσικός σύλλογος Φιλαρμονία, Ελληνική Κοινότητα Καρλσφελντ, Ελληνική Κοινότητα Χααρ, ενημερωτικό πορτάλ  www.gr-news.de, το συνοικιακό συμβούλιο του Δήμου Μονάχου (Schwanthalerhöhe)

Υποστηρίζουν και φέτος οικονομικά ή με υλικά/προιόντα τη φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων στις 8 Δεκεμβρίου

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ 5Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ 5Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου θα προσφέρει και φέτος δωρεάν γερμανικά βιβλία στο "παζάρι βιβλίου" που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της 5ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης συλλόγων και φορέων στο Μόναχο στις 8 Δεκεμβρίου. Όλα τα έσοδα από το παζάρι βιβλίου θα δοθούν στο ίδρυμα "Ασπρες Πεταλούδες".

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε ότι όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ βιβλία μπορούν να τα παραδώσουν κάθε Κυριακή (από 13 Οκτωβρίου) στους συλλόγους Ποντίων και Ηπειρωτών από ώρα 12.30 έως 17.00 στους χώρους που κάνουν πρόβες τα χορευτικά συγκροτήματά τους στην Westendstr 66a ή μπορούν να τα φέρουν και την ημέρα της εκδήλωσης (επίσης στον ίδιο χώρο)..

Η ενορία των Αγίων Πάντων Μονάχου θα προσφέρει στη φετινή 5η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων Μονάχου 500 σουβλάκια

Φωτογραφία: www.gr-news.de Yannis Chaliasos

Στηρίζει και φέτος οικονομικά την φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων στο Μόναχο (έχει στηρίξει οικονομικά όλες τις εκδηλώσεις)

Προσφέρουν και φέτος 500 μπουκαλάκια νερό στην 5η φιλανθρωπική εκδήλωση φορέων και συλλόγων στις 8 Δεκεμβρίου 2019

 

 

Mandalenaki Georgios Xristina

Προσφέρει και φέτος 500 σουβλάκια στην 5η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων στις 8 Δεκεμβρίου 2019

PALIOS, Schleißheimer Str. 203, 80809 München και φέτος θα προσφέρει δωρεάν γλυκά και πίτες στη 5η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων στις 8 Δεκεμβρίου 2019

Στηρίζει οικονομικά την 5η φιλανθρωπική εκδήλωση (έχει στηρίξει όλες τις εκδηλώσεις μέχρι σήμερα)

Προσφέρει όπως και πέρσι γλυκά στη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 8 Δεκεμβρίου 2019

Χορηγός της 5ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης (αναλαμβάνει όλα τα έξοδα προκειμένου όλα τα έσοδα να δοθούν στο ίδρυμα)Ευχαριστούμε θερμά.τον Βασίλη Βασιλειάδη

Και φέτος ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της φιλανθρωπικής εκδήλωσης

Ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της 5ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης συλλόγων και φορέων Μονάχου που θα γίνει στο Μόναχο στις 8 Δεκεμβρίου 2019

Το συγκεκριμένο πλακάτ (που δεν είναι το επίσημο) επιμελήθηκε ο Γιάννης Χαλιάσος Πρόεδρος του Συλλόγου "Το ΣΟΥΛΙ Μονάχου" τον οποίο και ευχαριστούμε.

Την υποστήριξή του στη 5η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 8 Δεκεμβρίου αποφάσισε χθες σε συνεδρίασή του το Bezirksausschuss (συνοικιακό συμβούλιο) Westend/Schwanthalerhöhe .

Υπενθυμίζεται ότι χώρος που πραγματοποείται η εκδήλωση (Freizeitheim Westend) ανήκει στη συγκεκριμένη περιοχή και οι περισσότεροι σύλλογοι που οργανώνουν την εκδήλωση έχουν έδρα τη συγκεκριμένη συνοικία