Το νέο Newsletter του ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ

PALLADION_News_2019_3doc.pdf
Adobe Acrobat Dokument 796.0 KB

Φίλες και φίλοι του Ιδρύματος Παλλαδιον,

 

Στο τέλος της χρονιάς 2019 θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ολόθερμα για το ενδιαφέρον που δείξατε για το Ίδρυμα Παλλαδιον και να σας ευχηθούμε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Στο τεύχος «Παλλαδίου-Νέα 2019/3/», που σας επισυνάπτουμε, μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις δράσεις και εκδηλώσεις του Ιδρύματος στους τελευταίους μήνες.

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Ιδρύματος

Η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου "Η Κασάνδρα"καλεσμένη του Ιδρύματος ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην Ενορία των Αγίων Πάντων

Τελετή απονομής των πιστοποιητικών γερμανομάθειας της συνόδου των Υπουργών Γερμανίας στους επιτυχόντες μαθητές των Ελληνικών Σχολείων Μονάχου

23.10.2019

Aπό τη σημερινή τελετή απονομής των πιστοποιητικών γερμανομάθειας της συνόδου των Υπουργών Γερμανίας στους επιτυχόντες μαθητές των Ελληνικών Σχολείων Μονάχου που οργάνωσαν το Ίδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και το τμήμα εκπαίδευσης του Γενικού Προξενείου Μονάχου.

 

Όπως είναι ήδη γνωστό, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Παλλάδιον και σε συνεργασία με το Συντονιστικό Γραφείο Εκπαίδευσης του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Μόναχο τα Ελληνικά Σχολεία του Μονάχου και της Νυρεμβέργης λειτουργούν από τη Σχολική Χρονιά 2017/18 ως εξεταστικά κέντρα για την απόκτηση του Διπλώματος της Γερμανικής Γλώσσας της Συνόδου των Υπουργών Παιδείας της Γερμανίας (Deutsches Sprachdiplom der Kultusministerkonferenz).

 

Στη σημασία της συγκεκριμένης διαδικασίας (δηλ. να λειτουργούν τα Ελληνικά Σχολεία  ως εξεταστικά κέντρα αναφέρθηκε η Πρόεδρος του Ιδρύματος Βασιλεία Τριάρχη ενώ την εκδήλωση χαιρέτησαν η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Μόναχο Παναγιώτα Κωνσταντινοπούλου και ο Συντονιστής Εκπάιδευσης Χατζησαβίδης Παύλος.

Φίλες και φίλοι του Ιδρύματος Παλλάδιον,

Σας προσκαλούμε εγκάρδια σε μια συναυλία με την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η Κασσάνδρα", αφιερωμένη στους Έλληνες μουσικοσυνθέτες Μάνο Χατζιδάκι, Σταύτο Ξαρχάκο, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο και Σταύρο Κουγιουμτζή.

Τη συναυλία αυτή διοργανώνει το Ίδρυμα ΠΑΛΑΔΙΟΝ σε συνεργασία με την ενορία του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων στο Μόναχο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Μόναχο στις 10 Νοεμβρίου 2019, ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο