Το πλακάτ της 6ης φιλανθρωπικής "εκδήλωσης" (δράσης) των ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου και περιχώρων

Φέτος θα στηρίξουμε το ορφανοτροφείο “Ο ΣΩΤΗΡ” στην Κεφαλλονιά που υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου («Ιανός»)

18.11.2020

Eλληνικοί σύλλογοι και φορείς Μονάχου 

 

Το 2020 είναι μια διαφορετική χρονιά για όλους μας. Έτσι η 6η φιλανθρωπική "εκδήλωση" ("εκδήλωση αλληλεγγύης") που διοργανώνουμε κάθε χρόνο δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί στη μορφή που την οργανώναμε τα τελευταία 5 χρόνια. 

 

Οι σύλλογοι και φορείς που διοργανώνουν τη συγκεκριμένη δράση αποφάσισαν να ξεκινήσουν συγκέντρωση χρημάτων μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού προκειμένου να δοθούν στο ίδρυμα “Ο ΣΩΤΗΡ” στην Κεφαλλονιά που υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου («Ιανός»).  Η διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων τελειώνει 26 Δεκεμβρίου. 

 

Για τον Δεκέμβριο, επιφυλασσόμαστε, για μια επιπλέον υπαίθρια δράση σε περίπτωση που η εξέλιξη της πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα το επιτρέψουν και για την οποία έγκαιρα θα σας ενημερώσουμε. 

 

Η οργανωτική επιτροπή: 

Ενορία Αγίου Γεωργίου και οι σύλλογοι / φορείς : Αιγαίου, Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτικής Κοινότητας, Ηπειρωτικός Σύλλογος “Σούλι”, Θρακιωτών, Κοζανιτών, Κρητών, Μακεδόνων, Πανθεσσαλικού, Ποντίων, Χοροεργαστήρι “Μπάλος”, Ελληνικού Σπιτιού (γυναικεία ομάδα), Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου. Γονέων και Κηδεμόνων Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας (ΤΕΓ) 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ : ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ