Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος

Κοινή ανακοίνωση Συμβουλίων γονέων ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης Μονάχου:

Συμβούλια γονέων ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης Μονάχου:

1ου Δημοτικού Σχολείο Μονάχου

4ου Δημοτικού Σχολείο Μονάχου

5ου Δημοτικού Σχολείο Μονάχου

1ου Γυμνασίου Μονάχου

2ου Γυμνασίου Μονάχου

Σύλλογος Γονέων Λυκείου Μονάχου

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου  

Μόναχο 01.03.2024

 

Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος

 

 Η αγωνία των γονέων για το μέλλον των παιδιών τους έχει γίνει μπαλάκι του πινγκ- πονγκ μεταξύ προξενείου και γραφείου εκπαίδευσης.  

 

Όλες οι διαβεβαιώσεις που έχουμε λάβει από την υφυπουργό κυρία Μακρή δεν ενισχύονται με τη στάση της υφιστάμενής της, αναπλ. Συντονίστρια Εκπαίδευσης κυρίας Σπυριδούλα Μπέση αλλά ούτε με τον εκπροσώπο του ελληνικού δημοσίου κύριο Γενικό Πρόξενο Βασίλειο Γκουλούση . Όλες οι προσπάθειες μας για ενημέρωση επί των εξελίξεων παραμένουν και από τις δύο άνωθεν υπηρεσίες αναπάντητες.

 

Θεωρούν φέουδο τους, τον ελληνισμό του Μονάχου, όπου οι δύο δούκες τσακώνονται ποιος θα τους απαξιώσει περισσότερο.

 

Κύριοι κατεβείτε από το ά-λόγο, καταλάβετε επιτέλους ότι είστε υπάλληλοι αυτού του ελληνισμού και πρέπει να τον υπηρετείτε.

Απαιτούμε να ενημερωθούμε επί των εξελίξεων του θέματος «σχολικό συγκρότημα Αριστοτέλης» και να επικυρώσετε με τις κινήσεις σας  τις διαβεβαιώσεις της υφυπουργού.

 

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν ιδρώνει το αυτί σας ιδιαίτερα,

όπως επίσης ότι το δέρμα σας είναι λίγο παχύτερο του φυσιολογικού κατά συνέπεια θα συνεχίσετε τον ίδιο ρυθμό ενημέρωσης δηλαδή κανένα.

Σας γνωστοποιούμε ότι θα αιτηθούμε τον ορισμό του ουδέτερου παρατηρητή της διαπραγμάτευσης έχοντας βέβαια κάθε έννομο συμφέρον.

Μην εκπλαγείτε όταν έρθετε αντιμέτωποι με την οργή των γονέων διότι εσείς την προκαλέσατε και εσείς τη συντηρείτε! Και φυσικά εσείς είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι!!!