Ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στο Λονδίνο Ισαάκ Καριπίδηςμ ο Νικ Καλάθη και οι πρώην παίκτες του Παναθηναίκού Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτριος Διαμαντίδης μαζί με την Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στο Μόναχο και τον καθηγητή φυσικής Αγωγής Χάρη Δημητρίου στην ανοιχτή εκδήλωση της PAOALIVE  

Δυναμική επανεκκίνηση του PAO ALIVE από την Γερμανία!

 

Η συγκέντρωση χρημάτων για έναν αυτοδύναμο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ εξακολουθεί να είναι ο μεγάλος στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

 

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της επανεκκίνησης του PAO ALIVE και της ουσιαστικής έναρξης της διαφημιστικής καμπάνιας του project. Aφετηρία είναι η Γερμανία και συγκεκριμένα το Μόναχο, με αφορμή τον αγώνα Μπάγερν-Παναθηναϊκός, για την EuroLeague.

 

 Στρατηγικός στόχος του PAO ALIVE είναι να ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια σε διεθνές επίπεδο, σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, φέρνοντας κοντά όλους τους Έλληνες για έναν κοινό σκοπό: τη διάσωση του συλλόγου.

 

 

Μέσα από αυτήν την παγκόσμια εκστρατεία, με ειδική βαρύτητα και τη μεγαλύτερη δυνατή εμβέλεια, επιδιώκεται να γίνει γνωστή η κρισιμότητα της κατάστασης σε κάθε φίλαθλο και σε κάθε μέρος του πλανήτη, ώστε να συγκεντρωθούν άμεσα χρήματα στην πλατφόρμα του PAOALIVE.gr.

 

 

Πρώτος σταθμός, η Γερμανία όπου ζουν σχεδόν 400,000  Έλληνες, εκ των οποίων οι 70,000 ζουν στο Μόναχο. Ανάμεσά τους πολλοί είναι φίλοι του Παναθηναϊκού. Με αφορμή την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου πραγματοποιούνται:

 

·         Διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στα τοπικά μέσα με κεντρική ιδέα το ότι όπου υπάρχει Έλληνας υπάρχει Παναθηναϊκός. Δείτε το διαφημιστικό σποτ εδώ https://www.youtube.com/watch?v=uodKgcyABmI

 

 

 

·         Εκδήλωση MUNICH PAO ALIVE EVENT στις 21/11, στο Leonardo Hotel Munich City South. Οι φίλαθλοι μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους μέσω του https://paoalive.gr/roadshows/monaho και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

 

 

 

·         Εκδήλωση GALA DINNER, στις 23/11, στο ANDAZ MUNICH SCHWABINGER TOR.

 

Ένα μοναδικό δείπνο στο οποίο ο Πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μαζί με τους πρεσβευτές Κριστοφ Βαζέχα, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη, θα υποδεχθούν τον επιχειρηματικό κόσμο του Μονάχου σε μια «πράσινη» βραδιά για καλό σκοπό. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους μέσω Jason@prmediaco.com.  

 

 

 

 

Όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να ενημερώνονται 24 ώρες το 24ωρο, να κρατήσουν θέση τους για τα event καθώς και να πραγματοποιήσουν τη χρηματική εισφορά που επιθυμούν στο PAOALIVE.GR, τον μοναδικό δρόμο για να βιώσουμε και πάλι τις μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που μας έχει προσφέρει ο Σύλλογος στο παρελθόν.

 

Κρατάμε ζωντανό τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας.

 

 

 

Λίγα λόγια για το PAO ALIVE:

 

To Pao Alive είναι το όραμα για έναν αυτόνομο, αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτοδύναμο Παναθηναϊκό. Για έναν Σύλλογο που θα στηρίζεται και θα ανήκει στον κόσμο του, με την προοπτική της δημιουργίας ενός ιδιόκτητου γηπέδου να είναι πιο κοντά από ποτέ.

 

Το μέλλον του Παναθηναϊκού πλέον δεν εξαρτάται από έναν, αλλά από τη δύναμη των εκατομμυρίων φίλων του ανά την υφήλιο.

 

Ο μοναδικός τρόπος να κρατηθεί ζωντανός ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός μας, είναι με τη βοήθεια όλων μας.

 

 

 

Τρόποι οικονομικής ενίσχυσης:

 

1.       Ενίσχυση Online στο https://paoalive.gr/donation

 

 

 

2.       Κατάθεση στην Τράπεζα:

 

 

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR 7701107210000072110050068

*SWIFT/BIC: ETHNGRAA

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 3801717520006752146005377

*SWIFT/BIC: PIRBGRAA

 

 

 

ALPHA BANK: GR 4601403440344002002002028

*SWIFT/BIC: CRBAGRAA

 

 

 

EUROBANK: GR 9702600530000790201051423

*SWIFT/BIC: ERBKGRAA

 

 

 

*Σε περίπτωση κατάθεσης από υποκατάστημα εξωτερικού θα χρειαστείτε τον αντίστοιχο κωδικό.

 

 

 

3.       Στο τηλεφωνικό κέντρο:  0030 214 4022566 /0030 214 4022567/

 

0030 214 4022568.

 

PAO ALIVE MUNICH EVENT στο Μόναχο

Σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει το PAOALIVE την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο Μόναχο οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν μαζί με την ομάδα ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού καθώς και το Φραγκίσκο Αλβέρτη.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Leonardo Hotel Munich City South (Προσέλευση ώρα 18.30).

 

Το ειστήριο (40€) μπορεί να κλειστεί ηλεκτρονικά στη σελίδα https://www.paoalive.gr.

 

Ο στόχος της πλατφόρμας της PAOALIVE σύμφωνα με τον Πρόεδρό της ΠαναθηναΙκός ΑΟ Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου είναι να "δημιουργηθεί μια οικονομική βάση μίνιμουμ 20 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου στη μεταβατική περίοδο μέχρι να αποκτηθεί το γήπεδο". 

 

Παράλληλα στο μήνυμα στη σελίδα αναφέρει ότι "Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Συλλόγου βρισκόμαστε πολύ κοντά στη λύση του γηπεδικού μας προβλήματος και έχουμε ήδη ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, λαμβάνοντας τις απαραίτητες δεσμεύσεις από την πολιτειακή ηγεσία του τόπου".