Εκλογή συμβουλίου υπερηλίκων στο Μόναχο - Η Νίκη Χατζηπαρασίδου υποψήφια στο Βέστεντ

Στις 26 Νοεμβρίου 2017 θα γίνουν οι εκλογές ανάδειξης του νέου Συμβουλίου υπερηλίκων (συμβουλευτικό όργανο προς το δήμο που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πολιτών άνω των 60 ετών).

Η μοναδική ελληνική υποψηφιότητα είναι αυτή της Νίκης Χατζηπαρασίδου στο Bezirk Schwanthalerhöhe.

Φυσικά το βασικό κριτήριο δεν είναι ότι είναι ελληνίδα αλλά ότι ένας άνθρωπος που βοηθάει και επί χρόνια υποστηρίζει τον Ελληνισμό και τους φορείς του είτε μέσω του συνοικιακού συμβουλίου, είτε μέσω του "Ελληνικού Σπιτιού" 

Γι αυτό προτείνουμε στους Έλληνες της περιοχής να στηρίξουν την Νίκη βάζοντας τον αριθμό 3 μπροστά από το όνομά της στο ψηφοδέλτιο.

 

Στις εκλογές έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι είναι άνω των 60 ετών. 

Το Μόναχο χωρίζεται σε 25 συνολικά περιφέρειες και σε κάθε περιφέρεια εκλέγονται όποιος πάρει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων σε κάθε περιφέρεια εκλέγεται στο συμβουλευτικό όργανο.

Οι εκλογές έχουν προσδιοριστεί για τις 26 Νοεμβρίου.

Ήδη όλοι άνω των 60 ετών έχουν λάβει το εκλογικό ειδοποιητήριο Wahlschein με το οποίο θα μπορούν να ψηφίσουν επιστολικά. Να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο (κίτρινο) και να το τοποθετήσουν στο μεγαλύτερο κίτρινο φάκελο Wahlumschlag. 

Στη συνέχεια αφού υπογράψουν το Wahlschein το τοποθετούν  στον μπλε φάκελο Wahlbrief Wahl der Seniorenbeirat και το στέλνουν (χωρίς γραμματόσημο) στην αρμόδια υπηρεσία. Πρέπει να έχει φθάσει εκεί μέχρι και στις 26 Νοεμβρίου. Μπορεί κανείς να ρίξει το φάκελο απευθείας και στο ειδικά διαμορφωμένο γραμματοκιβώτιο στη Ruppertstr. 19 στο Kreisverwaltungsreferat.