· 

Παρουσίαση του βιβλίου της Κλαίρης Θεοδώρου

Το χιόνι και το κρύο δεν εμπόδισαν την παρουσίαση του βιβλίου της Κλαίρης Θεοδώρου «ο βασιλιάς πεθαίνει πάντα τελευταίος» να λάβει χώρα σε ένα πολύ θερμό περιβάλλον με αναγνώστριες που ήρθαν όχι μόνο από το Μόναχο αλλά και από το Άουσμπουργκ και την Νυρεμβεργη για να συναντήσουν την αγαπημένη τους συγγραφέα. Το βιβλίο είναι το πρώτο μυθιστόρημα της συγγραφέα μετά την στροφή από το ιστορικό- κοινωνικό μυθιστόρημα στο αστυνομικό. Διαδραματίζεται στο Μόναχο του σήμερα με την πρωταγωνίστρια να είναι παιδί Ελλήνων μεταναστών.  

 

Την εκδήλωση που έλαβε χώρα στο πνευματικό κέντρο των Αγίων Πάντων διοργάνωσε το βιβλιοπωλείο Βιβλιαράκι σε συνεργασία με την ενορία των Αγίων Πάντων. 

 

Κατά την διάρκεια της βραδιάς η συγγραφέας μίλησε για την ζωή και το έργο της ενώ το συγκεκριμένο βιβλίο παρουσίασε η κυρία Ρένα Τσόγκα από τον σύλλογο Λόγου Τέχνης και ελληνικού πολιτισμού της Βαυαρίας. Την βραδιά πλαισίωσε μουσικά ο Κώστας Μυλωνάς. Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας υπέγραψε τα βιβλία της και φωτογραφήθηκε με τις αναγνώστριες που το επιθυμούσαν ενώ οι συζητήσεις για το βιβλίο συνεχίστηκαν και μετά την εκδήλωση με ένα ποτήρι κρασί, ευγενική προσφορά του ελληνικού σούπερ μάρκετ Όμιλος. 

 

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο Δορυφόρος Μονάχου.