Σύσκεψη-συζήτηση για την Ελληνική Κοινότητα Μονάχου

 

Με σκοπό τον απολογισμό αλλά και την προοπτική για την επαναλειτουργία Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου η επιτροπή για την Επανεκκίνηση της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου (που ορίστηκε από την τελευταία γενικλη συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητα Μονάχου (Ε.Κ.Μ.) καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση.

 

Η ανακοίνωση:

 

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες, 

η Επιτροπή για την Επανεκκίνηση της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου (που ορίστηκε από τη συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητα Μονάχου (Ε.Κ.Μ.)  στις 29.05.2022) σε συνεργασία με το Προεδρείο της Γ.Σ.

 υλοποιώντας την απόφαση της παραπάνω συνέλευσης καλεί τα μέλη της Ε.Κ.Μ., κάθε συμπατριώτη και συμπατριώτισσα που ζει στην περιοχή του Μονάχου, 

καθώς και τους φορείς του ελληνισμού στο Μόναχο σε κοινή σύσκεψη-συζήτηση με θέματα: 

α) Συμπεράσματα από τη διερεύνηση της οικονομικής κατάστασης της Ε.Κ.Μ.,

β) Προτάσεις για τη συνέχεια με σκοπό την ύπαρξη Ελληνικής Κοινότητας στο Μόναχο.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 17:00 στον χώρο του εστιατορίου "Santorini", Grosshadener Str. 47, 81375 München (U6, Richtung Klinikum Großhadern, BUS 56 Richtung Fürstenried West U, Tram 18 Gondrellplatz)

Η μαζική συμμετοχή της καθεμιάς και του καθένα χωριστά, όπως και συνολικά του ελληνισμού του Μονάχου θα αποτελέσει ένα θετικό πρώτο βήμα για την επιτυχή συνέχεια της προσπάθειας να έχουμε ξανά στο Μόναχο μια Ελληνική Κοινότητα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας!

Με τιμή

Η Επιτροπή Επανεκκίνησης της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου

Το Προεδρείο της ΓΣ της 29.05.2022