Σύλλογος Ποντίων Μονάχου: Σταθερά υπέρ της ενότητας και την ενίσχυση της συλλογικότητας των ελληνικών φορέων

Σύλλογος Ποντίων Μονάχου: Σταθερά υπέρ της ενότητας και την ενίσχυση της συλλογικότητας των ελληνικών φορέων / συλλόγων στην πόλη μας.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου αποφάσισε η καθιερωμένη του ετήσια εκδήλωση ,,παιδιά βοηθούν παιδιά,, που φέτος είναι προγραμματισμένη και θα πραγματοπιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στο Neuer Bürgersaal, Theodor-Heuss- Straße 29 · 85764 Oberschleißheim να ενισχύσει την 9η δράση αλληλεγγύης 28 συλλόγων και φορέων Μονάχου (που θα στηρίξει παιδικά ιδρύματα στον Εβρο και στο Μόναχο και στοχευμένα οικογένειας στους 4 νομούς της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου).

 

Η οργανωτική επιτροπή της 9ης δράσης αλληλεγγύης 2023 χαιρετίζει την απόφαση του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου που επιβεβαιώνει τον κοινό στόχο που είναι η συλλογική δράση και η ενότητα σε κεντρικές δράσεις του Ελληνισμού.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Ποντίων Μονάχου είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής της 9ης δράσης και συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις φιλανθρωπικές. 

 

Η οργανωτική επιτροπή της 9ης δράσης αλληλεγγύης 2023