· 

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOOD&LIFE 2023”

Μόναχο: Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOOD&LIFE 2023” - 29 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 2023 

 

Πρόσκληση στους λάτρεις της παραδοσιακής και εκλεκτής κουζίνας, να επισκεφθούν τη Διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD&LIFE 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 29 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου Messe München (στο παλιό αεροδρόμιο) απευθύνει η K.L.Ni. Promotion που έχει αναλάβει την ελληνική συμμετοχή..

Η Διεθνής έκθεση FOOD&LIFE, ξεκίνησε πρώτη φορά το 2004 και μετά από 19 χρόνια συνεχούς επιτυχίας, έχει καθιερωθεί πλέον ως σημείο συνάντησης των γευσιγνωστών της εκλεκτής παραδοσιακής κουζίνας, προσελκύοντας σταθερά περίπου 120.000 επισκέπτες κάθε χρόνο. 

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δούν από κοντά, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν απ’ ευθείας παραδοσιακά, αλλά και καινοτόμα προϊόντα, τοπικές σπεσιαλιτέ, προϊόντα delicatessen και βιολογικά προϊόντα, που παράγονται με μεθόδους που σέβονται το περιβάλλον, από επιλεγμένους μικρούς τοπικούς παραγωγούς 

 

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση τον Νοέμβριο του 2022, οπού έλαβαν μέρος τρεις ελληνικές Περιφέρειες:  Περιφέρεια Αττικής, Περιφέρεια Ηπείρου και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είναι προ των πυλών η 8η επίσημη ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή έκθεση FOOD&LIFE 2023, με τη συμμετοχή για εκ νέου της Περιφέρειας Ηπείρου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με συνολικά 38 τοπικούς μικρούς παραγωγούς, ενώ συμμετέχει και ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Ηρακλείου.

 

Η επίσημη ελληνική συμμετοχή στην έκθεση διοργανώνεται από την εταιρία μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θα μας βρείτε στο Hall A4 και συγκεκριμένα στα περίπτερα:

 

Stand Α4.771 & Α4.781 – Περιφέρεια Ηπείρου

Stand Α4.751 - Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Stand Α4.449 - Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Ηρακλείου

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 09.30 - 18.00 καθημερινά (Τετάρτη – Κυριακή), ενώ η πρόσβαση γίνεται και με το Μετρό (U-Bahn): γραμμή U2, στάση Messestadt Ost.

 

Με το ίδιο εισιτήριο μπορείτε να επισκφθείτε παράλληλα και την έκθεση Heim+Handwerk 2023 με είδη σπιτιού, διακόσμησης, χειροτεχνίας, έπιπλα, υφάσματα, ρούχα και αξεσουάρ, που διεξάγεται μαζί τις ίδιες ημερομηνίες στο Εκθεσιακό του Μονάχου.