· 

Eλληνικό Λύκειο Μονάχου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Η Δ/ντρια και το Διδακτικό Προσωπικό του Ελληνικού Λυκείου Μονάχου «Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή» ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για όσα προσφέρουν με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς .

 

Είναι αξιέπαινη η διάθεση και η προσφορά του Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για αγαστή συνεργασία, αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυση ζητημάτων καθώς και την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν, απόδειξη η δωρεάν προσφορά των τριών (3) σταθερών Η/Υ με οθόνη ώστε να διευκολυνθούμε στο έργο μας. 

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον πρόεδρο κο Ι. Σαρακατσάνη ο οποίος αφιέρωσε προσωπικό χρόνο(ημέρα Σάββατο-Κυριακή) για την εγκατάσταση των υπολογιστών στο σχολείο μας , συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην κοινή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του.

 

Επίσης ευχαριστούμε τον υποδιευθυντή του Λυκείου Αδάμ Μιλτιάδη για την ανιδιοτελή προσφορά του διαθέτοντας προσωπικό χρόνο (ημέρα Σάββατο-Κυριακή) και αμέριστο ενδιαφέρον αναφορικά με την ικανοποίηση ποικίλων ζητημάτων.

 

Γονείς και σχολείο κοινό στόχο έχουν την πρόοδο των παιδιών και τη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος για την εκπ/κή διαδικασία.

 

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Χρυσικού Ασημίνα