· 

Ανακοίνωση FC Hellas München

Η FC Hellas München ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη. Ο νεαρός διεθνής άσος από το Ρέθυμνο υπέγραψε και έρχεται τις επόμενες μέρες στο Μόναχο. Ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1999 στο Ρέθυμνο και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και αμυντικο χαφ τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα.  

 

Σε ηλικία 13 ετών μετακόμισε στην Παιανία για τον Παναθηναϊκό και εντάχθηκε στην ομάδα U15, σε ηλικία 17 ετών προβιβάστηκε στην ομάδα U20 συνολικά είχε 76 συμμετοχές στον Παναθηναϊκό. Πριν την αποχώρηση του για τον ΟΦΗ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Στον Ο.Φ.Η. αγωνίστηκε στην U20 του συλλόγου με σταθερή παρουσία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι επόμενοι σταθμοί ήταν ο Ατσαλένιος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με τον οποιο κατέκτησε ένα κύπελλο και η Επισκοπή, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ρεθυμνιακό Α.Ο. που επίσης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής.  

 

Αξιοσημείωτο ειναι ότι ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο επίπεδο των U16.  

 

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Βαγγέλης πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις. «Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Ρεθυμνιακού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Κώστα Παπαδάκη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης, τον κύριο Δρυγιαννάκη Ανδρέα, έναν άψογο επαγγελματία, ο οποίος φρόντιζε να βρίσκομαι πάντα στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δε θα μπορούσα να παραλείψω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κύριο Ορέστη Παπαδάκη, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου και φρόντισε να παραμείνω 100% αφοσιωμένος στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και στους στόχους που είχαμε θέσει μέσα στα 2 χρόνια της συνεργασίας μας με τη Sport Project. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και βρίσκεται δίπλα σε κάθε μου βήμα.  

 

Όσο για την καινούργια μου ομάδα, θα ήθελα να αναφέρω ότι ανυπομονώ να αγωνιστώ έπειτα από ένα διάστημα αποχής εξαιτίας των δύσκολων περιστάσεων που όλοι βιώνουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που η Hellas München μου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξω τα φτερά μου εκτός Ελλάδας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω αυτόν το σύλλογο και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με επέλεξαν».  

 

« Βαγγέλη, καλωσόρισες στην οικογένεια της FC Hellas. Σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις με τη φανέλα μας όλα τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα».