· 

Παροχή υπηρεσιών από Έλληνες επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες

Παροχή υπηρεσιών από Έλληνες επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες στη Βαυαρία

 

Το Δίκτυο Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων Bαυαρίας (HNBE Bavaria), σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ Μονάχου και τη Λέσχη ελλήνων επιστημόνων, διοργανώνει στις 28.1.2021, από 17:30 εώς 19:00, ψηφιακή εκδήλωση αφιερωμένη στους Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες στη Βαυαρία. Στο πάνελ των ομιλητών της εν λόγω εκδήλωσης περιλαμβάνονται δικηγόροι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φοροτεχνικοί, σύμβουλοι επικοινωνίας, σύμβουλοι εύρεσης εργασίας, ιατροί και φαρμακοποιοί.

 

Αναλυτικότερα, ομιλητές στην προγραμματιζόμενοι εκδήλωση θα είναι οι εξής:

·         Δρ. Νικόλαος Μπελιάς, προϊστάμενος Γραφείου ΟΕΥ Γενικού Προξενείου Μονάχου

·         Θεόδωρος Λουπεγίδης, Σύμβουλος επιχειρήσεων και εύρεσης εργασίας, εκπρόσωπος του Δικτύου Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (ΗΝΒΕBavaria.eu) και του Συμβουλίου Αλλοδαπών του Δήμου Μονάχου.

·         Δρ Αικατερίνη Τζούμα, δικηγόρος, εκπρόσωπος της Λέσχης Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου

·         Χρήστος Περπερίδης, Δικηγόρος

·         Βίλυ Γιοβανίτη, Σύμβουλος Επικοινωνίας

·         Γιώργος Ματούσης, Φοροτεχνικός

·         Γιώργος Κολώβας, Φαρμακοποιός

·         Δημήτρης Καλέμης, Αρχιτέκτονας

·         Αθανάσιος Τσέπας, Ασφαλιστής

·         Μαρία Σιακαβάρα, Ιατρός

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της γνωστής πλατφόρμας Ζoom (η συμμετοχή  μπορεί να γίνει μέσω οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης, χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του προγράμματος Zoom).

Ο  σύνδεσμος συμμετοχής θα σας σταλεί μέσω mail και θα είναι επίσης αναρτημένος στην σελίδα μας στο Facebook και στο LinkedIn (Hellenic Network of Business Executives Bavaria – HNBEBavaria).

 

Επίσης, το δίκτυο προγραμματίζει για το τρίμηνο Μαρτίου-Μαΐου 2021 τη διοργάνωση δύο διαδικτυακών θεματικών συζητήσεων με συμμετοχή εμπειρογνωμόνων και μελών του Δικτύου με αντικείμενο την ηλεκτροκίνηση (με αφορμή και τις δύο πρόσφατες γερμανικές επιχειρηματικές και επενδυτικές πρωτοβουλίες στην Ελλάδα) και τις προϋποθέσεις δημιουργίας νεοφυών επιχειρήσεων (start up) από νέους επιστήμονες στην Βαυαρία.

 

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του Δικτύου, https://www.hnbebavaria.eu/, μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα νέα για την επιχειρηματικότητα στη Βαυαρία, καθώς και ενημερώσεις για επικείμενες εκδηλώσεις. Ακολουθούν ορισμένες από τις σημαντικότερες ειδήσεις που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα μας τους τελευταίους μήνες.

 

Ο πρωτογενής τομέας στη Βαυαρία

 

Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού SARS-CoV-2της βαυαρικής εταιρείας GNA Biosolutions

 

 

Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε μας στο FacebookYoutubeLinkedIn

 

Μείνετε υγιείς!

 

Με εκτίμηση,

 

Η Συντονιστική ομάδα του Δικτύου