· 

"Ευχαριστήρια επιστολή της Διευθύντριας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου κ. Ευμορφίας Καραγιάννη "

Αγαπητοί αποδέκτες της παρούσας επιστολής,

 

Όπως όλοι γνωρίζετε, οι απαιτήσεις του τρέχοντος σχολικού έτους έχουν διαφοροποιηθεί αισθητά συγκριτικά με αυτές παρελθόντων ετών. Η πανδημία έχει ανατρέψει δυστυχώς όχι μόνο την προσωπική ζωή έκαστου /-ης αλλά και αυτή της εκπαιδευτικής κοινότητας. Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, νιώθω την ανάγκη να απευθύνω σε όλους σας ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ένας έχει συμβάλει ξεχωριστά στην άψογη λειτουργία της σύγχρονης εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκπαίδευσης) του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου.

 

Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να ευχαριστήσω : 

 

Α. Το Σύλλογο διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου και τον κάθε ένα/μία προσωπικά για τον αγώνα που καταβάλλει καθημερινά προκειμένου να εξασφαλίσει και να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα παροχής του εκπαιδευτικού έργου κατά τη διάρκεια της σύγχρονης εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η σχολική μας μονάδα  βρέθηκε από την πρώτη ημέρα 11.01.2021 πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τη νέα πρόκληση που ονομάζεται τηλεκπαίδευση κα τα κατάφερε με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την άψογη συνεργασία όλων των εκπαιδευτικών, των γονέων αλλά και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μονάχου, διατηρείται ζωντανή η σχέση των μαθητών μεταξύ τους αλλά και  η σχέση των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς. 

 

Β. Τους  Γονείς, που παρά τις αντίξοες  συνθήκες που επικρατούν, στέκονται  δίπλα στα παιδιά τους και τα βοηθούν  με κάθε τρόπο να εξοικειωθούν στην σύγχρονη εκπαίδευση, υποστηρίζοντας παράλληλα και  το έργο των εκπαιδευτικών. 

 

Γ. Τους  Μαθητές, για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν να γνωρίσουν αυτόν το νέο και μέχρι πρότεινως άγνωστο  κόσμο της τηλεκπαίδευσης, αλλά και για την υποδειγματική συνέπειά τους.  Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μικρής ηλικίας παιδιά και αυτό από μόνο του, του δίνει πάρα πολύ μεγάλη αξία. 

 

Επίσης θα ήθελα να εκφράσω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στην Αν. Συντονίστρια Εκπαίδευσης Μονάχου, κ. Μπέση Σπυριδούλα, για την έμπρακτη και ανεκτίμητη στήριξή της, με την χρηματοδότηση της αγοράς δεκατεσσάρων  (14) καινούριων λάπτοπ για τους μαθητές του σχολείου μας. 

 

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ρουζβανίδη Γεώργιο, ο οποίος αφιλοκερδώς πραγματοποίησε την ενεργοποίηση, παραμετροποίηση , τις αναβαθμήσεις του λειτουργικού, εγκατέστησε τους οδηγούς  και  την πλατφόρμα του Microsoft Teams σε όλα τα λάπτοπ.

 

Και η προσπάθεια συνεχίζεται ...

 

Με εκτίμηση 

Η Διευθύντρια

Ευμορφία Καραγιάννη