"ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ" ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ 

Αγαπητές φίλες και φίλοι  Ένας από τους κλάδους που “χτυπήθηκαν” ιδιαιτέρως από τον κορωνοϊό είναι αυτός της εστίασης.

 

Ο «Δορυφόρος» από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να βοηθήσει την ελληνική εστίαση στο Μόναχο και στα περίχωρα με δωρεάν αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του και στα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως όσους είχαν τη δυνατότητα κατ’ οίκον παραδόσεων (togo).

 

Σήμερα προχωράμε σ ένα ακόμη βήμα με στόχο την προώθηση των ελληνικών εστιατορίων, καφέ, καταστημάτων εισαγωγών και εξαγωγών ελληνικών προϊόντων και ζαχαροπλαστείων στην πόλη μας.

 

Κυκλοφορούμε την Ά έκδοση του «Οδηγού - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ». 

Πιστεύαμε ότι αρχές Απριλίου θα είχε ξεκινήσει η επαναλειτουργία της εστίασης.  

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε.

 

Όμως παρα ταύτα, τα περισσότερα εστιατόρια προσφέρουν εδέσματα για "μαζί" - to go, άρα μπορούν να στηριχτούν.

 

Ο «ΟΔΗΓΟΣ» θα κυκλοφορήσει δωρεάν και η έκδοση έχει ως κεντρικό χορηγό την εταιρεία «PALIRRIA» τον μεγαλύτερο Έλληνα παραγωγό και εξαγωγέα έτοιμων γευμάτων με έδρα τα Πολιτικά Ευβοίας την οποία και ευχαριστούμε.

 

Ελπίζουμε με το άνοιγμα της εστίασης να επιστρέψουμε σιγά – σιγά αλλά σταθερά στην κανονικότητα και στο αμέσως επόμενο διάστημα να βρεθούμε σ ένα από τα εστιατόρια, καφέ χωρίς περιορισμούς.

 

Διευκρινήσεις :

1. Η  Α έκδοση θα κυκλοφορήσει για ένα μήνα. Στο διάστημα αυτό θα γίνουν τυχόν διορθώσεις τις οποίες δεν είμασταν σε θέση να γνωρίζουμε π.χ. εστιατόρια που είναι καταχωρημένα αλλά έκλεισαν στο διάστημα των τελευταίων μηνών ή νέα εστιατόρια που θα ανοίξουν ή αλλαγές στα στοιχεία επικοινωνίας.

Αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει η  ́Β έκδοση με όλες τις διορθώσεις και συμπληρώσεις.

Διορθώσεις παρατηρήσεις παρακαλούμε στο Εμαιλ doryforos@email.de

 

2. Όλες οι καταχωρήσεις και διαφημίσεις είναι δωρεάν. Οι διαφημίσεις είναι από επιχειρήσεις της εστίασης που κατά καιρούς έχουν στηρίξει προγράμματα του «Δορυφόρου» και κυρίως την φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου

Doryforos_Restaurant_2021-3.pdf
Adobe Acrobat Dokument 9.5 MB