· 

Σύλλογος Ποντίων Μονάχου: Ανακοίνωση

‼️‼️‼️ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ‼️‼️‼️

 

Μετά από συνεδρίαση και συζήτηση που έκανε το Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφάσισε να αρχίσουν οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων μας. 

 

Έχοντας λάβει υπόψιν πως αρκετοί Σύλλογοι της Ευρώπης έχουν ήδη αρχίσει, επιχειρούμε να αρχίσουμε και εμείς. 

 

Οι πρόβες θα γίνονται ημέρα Κυριακή  στον χώρο του Freizeitheim Westend και θα τηρείται αυστηρά ο κανονισμός 3G, δηλαδή θα μπορούν να εισέρχονται αυτοί που έχουν κάνει το εμβόλιο (επίδειξη  πιστοποιητικού σε χαρτί ή ψηφιακά), αυτοί που έχουν ήδη νοσήσει επιδεικνύοντας  το χαρτί από τον γιατρό και αυτοί που έχουν αρνητικό τεστ, το οποίο θα φέρει ο καθένας μόνος του και θα πρέπει να το κάνει επιτόπου στην είσοδο.

 

Οι πρόβες ξεκινούν στις 12:00 η ώρα με την ομάδα των αρχαρίων

 

Και στις 13:00 η ομάδα του χορευτικού τμήματος 

 

Στην είσοδο θα υπάρχει πλάνο μέτρων προστασίας ( Hygienekonzept) θα κρατούνται τα στοιχεία όσων εισέρχονται στον χώρο με τα απαραίτητα αντισιπτικά κλπ.

 

Η επόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου είναι η πρώτη μέρα αυτής της έναρξης.  Στην πορεία αναλόγως με τα μέτρα της κυβέρνησης θα βαδίζουμε και εμείς. 

 

Κάνουμε ξεκάθαρο πως οι πρόβες είναι προαιρετικές και  ο καθένας αποφασίζει.  Εμείς σεβόμαστε όλες τις πλευρές, για μας όλοι είναι συμπατριώτες μας και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα του συλλόγου. Η πλήρης αδράνεια έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα, οπότε την Κυριακή με το καλό αρχίζουμε ...

 

Με σεβασμό 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου