· 

Σύλλογος Κρητών Μονάχου: Ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου,

 

το Δ.Σ. σας ενημερώνει για τα παρακάτω θέματα:

 

Ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου 

Σας προσκαλούμε να τιμήσουμε εκείνους που θυσιάζοντας τη ζωή τους στην Ιερά Μονή Αρκαδίου έγραψαν την κορυφαία πράξη του κρητικού απελευθερωτικού αγώνα το 1866

 

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και στη μνήμη των Μαρτύρων και Ηρώων του ολοκαυτώματος θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στην Ενορία Αγίου Γεωργίου,

Gollierstraße 55 Westend, 80339 Μόναχο μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Χαιρετισμό με αναφορά στο χρονικό του ολοκαυτώματος θα απευθύνει η Κα Μαρία Σταματάκη,  Πρόεδρος της ΚΡΗ.ΝΕ του Συλλόγου μας. 

 

Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης θα μοιραστούν μόνο τα κόλλυβα, μιας και οι υγειονομικές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν κάτι άλλο. 

 

7η Φιλανθρωπική εκδήλωση 

Ο „ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ“ σε συνεργασία με άλλους συλλόγους στο Μόναχο, μεταξύ των οποίων και ο Σύλλογός μας, διοργανώνει την 7η φιλανθρωπική εκδήλωση.

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε τρία Ιδρύματα, μεταξύ των οποίων και το ίδρυμα <<Δικαίωμα στη ζωή>> που εδρεύει στο Ηράκλειο στη Κρήτη. Σκοπός όλων των ιδρυμάτων είναι η περίθαλψη και η φροντίδα παιδιών με σημαντικές και ειδικές ανάγκες. 

Για το σκοπό αυτό διατίθενται κουπόνια τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας στην τιμή του 1€/τεμάχιο. 

 

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και με την αγορά κουπονιών.

 

Συνεδριάσεις Δ.Σ.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι τακτικές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι, υπό  κανονικές συνθήκες, ανοικτές για όλα τα μέλη του συλλόγου μας. 

Για τις συναντήσεις μας στο ΔΣ με καθορισμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο καθώς και εάν τα μέτρα  επιτρέπουν ανοικτές συνεδριάσεις, μπορείτε να αντλείτε πληροφορίες από τη σελίδα του συλλόγου μας www.krites.de στο σημείο Vorstand/Δ.Σ. ή να επικοινωνείτε μαζί μας. 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, όπως και για οποιαδήποτε παρατήρηση, παρότρυνση και πρόταση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                 Η Γεν. Γραμματέας

Στέλιος Ε. Αντωνάκης   Σπυριδούλα Κυριακάκη