· 

Η ταινία για τον Ότο Ρεχάγκελ έρχεται στην Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου!

Η ταινία για τον Ότο Ρεχάγκελ έρχεται στην Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου!  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η 35η Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου στο Μόναχο της Γερμανίας επιστρέφει στις αίθουσες από 11 έως 21 Νοεμβρίου 2021. 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε, πως στο πλούσιο φετινό πρόγραμμα εντάσσεται εκτάκτως η εντυπωσιακή και συνάμα συγκινητική ταινία «Βασιλιάς  Otto».  

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Rio Filmpalast  Rosenheimer 

Straße 46) στις 19 Νοεμβρίου και ώρα 18:00.   

Το διαφωτιστικό και εμπνευσμένο ντοκιμαντέρ είναι φόρος τιμής στο έντονο εκείνο καλοκαίρι του 2004, όταν η Ελλάδα πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης. Στο επίκεντρο της συγκινητικής ταινίας ο  Όττο  Ρεχάγκελ, ο  θρυλικός  προπονητή που οδήγησε την Εθνική Ελλάδος στον θρίαμβο του Euro 2004.  

 Η ταινία προβάλλεται από τις 10 Νοεμβρίου στους γερμανικούς κινηματογράφους, ενώ κάνει αποκλειστική πρεμιέρα στο Μόναχο και στην Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου στις 19 Νοεμβρίου.  Η  ταινία  θα  προβληθεί  εκτάκτως  στον  Κινηματογράφο  Rio  Filmpalast, Rosenheimer Straße 46. 

 

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου μέσα από  την  ιστοσελίδα  Η ταινία για τον Ότο Ρεχάγκελ έρχεται στην Εβδομάδα Ελληνικού Κινηματογράφου!   και  μέσα  από  το www.greekfilmweek.com.

 

Φωτο: Copyright IMAGO / FILMWELT