· 

1o Δημοτικό Μονάχου: Δωρεά εξοπλισμού στα σχολεία στη Φλώρινα

"Θρανία, καρέκλες, πίνακες και είδη εξοπλισμού προσέφερε το 1ο Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Μονάχου για τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας.

 

Η κίνηση αυτή, ενόψει και των εορταστικών ημερών, έγινε με μεσολάβηση του Φλωρινιώτη εκπαιδευτικού κ. Ιωάννη Κοΐδη και με τη στήριξη της διευθύντριας του σχολείου κας Ευμορφίας Καραγιάννη.

 

Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, με δήλωσή του, ευχαριστεί θερμά την κα Καραγιάννη, τον κ. Κοΐδη και το σύνολο της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας του 1ου Ελληνικού Σχολείου Μονάχου για τη συγκινητική πρωτοβουλία τους, ευχόμενους σε όλους τα καλύτερα για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων."

 

Από μέρους μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που βοήθησαν σε όλο αυτό το εγχείρημα καθώς και τον επιστάτη του σχολείου μας τον κ Βαρσάμη Ιωάννη. 

Ευχαριστώ θερμά τον κάθε ένα ξεχωριστά : 

 

Αρχικά τον κ Κοΐδη Ιωάννη που μεσολάβησε, τους γονείς τον κ Δεσπότη Κων/νο, την κα Κουιμτζή Σταματία, την κα Λαζαρίδου Ελένη, τον κ Μουρκιώτη Κων/νο, την κα Μποζίδου Ροζίτα, την κα Νούλια Τσαμπίκα, τον κ Ξερακιά Γεώργιο και την κα Ορφανίδου Ιλόνα που ακούραστα επί ώρες κουβαλούσαμε και φορτώσαμε τελικά δύο φορτηγά, τα οποία  με μεγάλη μας χαρά τα στείλαμε σε σχολεία της Φλώρινας.