· 

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ "ΑΓΑΠΗΣ"

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ "ΑΓΑΠΗΣ" στο πλαίσιο της 7ης δράσης αλληλεγγύης συλόγων και φορέων Μονάχου

 

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου ζητήθηκαν από τις ποδοσφαιρικές ομάδες της πρώτης εθνικής κατηγορίας (Super League) φανέλες με αυτόγραφα των παικτών της ομάδας.

 

Λάβαμε τις φανέλες των ομάδων Ολυμπιακός Πειραιώς, Αστέρα Τρίπολης ενώ έχει ήδη αποσταλεί και η φανέλα του ΟΦΗ Ηρακλείου.

 

Η διαδικασία : 

Η δημοπρασία ξεκινάει σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου ώρα 6 π.μ. και θα ολοκληρωθεί σε 13 ώρες δηλ. Τρίτη 4 ιανουαρίου ώρα 7 μ.μ.

 

Τιμή εκκίνησης :

Φανέλα Ολυμπιακού Πειραιώς 70,00 €

Φανέλα ΟΦΗ Ηρακελίου : 60,00 € 

Φανέλα Αστέρα Τρίπολης: 50,00 €

 

Η προσφορά γίνεται στα μηνύματα κάτω από την ανάρτηση στη σελίδα μας στο facebook Αν κάποιος επιθυμεί να προσφέρει ποσό ανώνυμα μπορεί να στείλει μήνυμα στο Δορυφόρο και εμείς θα προσθέσουμε το όνομα με τα αρχικά. Για όσους δεν έχουν λογαριασμό στο facebook  μπορούν να στείλουν προσφορά στο εμαιλ και εμείς θα την καταθέσουμε στην ανάρτηση του facebook. 

 

Όποιος θα έχει προσφέρει τα περισσότερα χρήματα έως στις 7 μ.μ. θα λάβει την φανέλα.

 

Θα πρέπει όμως άμεσα να κάνει έμβασμα στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό της φιλανθρωπικής δράσης των συλλόγων αφενός ως προϋπόθεση για να του σταλεί η φανέλα αφετέρου γιατί την Τετάρτη 5.1.21 λήγει η φετινή δράση των συλλόγων / φορέων και θέλουμε να έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση του εμβάσματος. 

 

Η προσφορά θα γίνεται με τον ακόλουθο τρόπο:

Όνομα ομάδας - ποσό: Π.χ. Ολυμπαικός 100,00 €