· 

«Έλληνες επιστήμονες στον χρηματοοικονομικό τομέα»

«Έλληνες επιστήμονες στον χρηματοοικονομικό τομέα» Πρόσκληση συμμετοχής σε ψηφιακή εκδήλωση στις 17.2.2022    

 

Το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria), σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ του Γενικού Προξενείου Μονάχου και την Ένωση Ελλήνων Επιστημόνων (Club Griechischer Akademiker), διοργανώνει στις 17 Φεβρουαρίου 2022 διαδικτυακή θεματική εκδήλωση με θέμα  «Έλληνες επιστήμονες στον χρηματοοικονομικό τομέα».

Με την εν λόγω εκδήλωση επιδιώκεται να ανοίξει δίαυλος συνεργασίας και αμφίδρομης επικοινωνίας με στελέχη ελληνικής καταγωγής που κατέχουν συχνά θέσεις ευθύνης σε τραπεζικά ιδρύματα, χρηματιστηριακές εταιρείες και εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων, ασφαλιστικές επιχειρήσεις και εταιρείες αντασφάλισης και γενικότερα εταιρείες παροχής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Τα στελέχη αυτά μπορούν να συνεισφέρουν καθοριστικά στην ενεργοποίηση του επιχειρηματικού δυναμικού της εδώ ομογένειας, αλλά και στην παροχή υπηρεσιών προς ελληνικές επιχειρήσεις και ιδιώτες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στη Βαυαρία.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν επιφανείς έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων με σημαντική δραστηριότητα στον ανωτέρω τομέα στη Βαυαρία.

Η ψηφιακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να την παρακολούθησαν και σε ζωντανή μετάδοση από τα μέσακοινωνικήςδικτύωσηςτουΔικτύουελλήνωνεπιχειρηματιώνκαιστελεχώνεπιχειρήσεων(HNBEB).

 Παρακάτω το link συμμετοχής :

https://us02web.zoom.us/j/84685788070...

Meeting ID: 846 8578 8070

Passcode: 344966