2ο Δημοτικό Σχολείο Μονάχου

2ο Δημοτικό Σχολείο Μονάχου - Θερινή γιορτή με μύνημα ειρήνης απ τα παιδιάτου “ΠΥΘΑΓΟΡΑ“

 

Toυ Β. Κ.

 

Η θερινή  γορτή του Πυθαγόρα στέφθηκε για μια ακόμη χρονιά με επιτυχία όπως μας έχει συνιθίσει τα τελευταία χρόνια.  Το διαφορετικό φέτος ήταν το μύνημα των παιδιών την έκτης τάξης :

 

“ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ“

 

Φώναξαν  και άνοιξαν το πανό που είχαν ετοιμάσει για αυτόν τον σκοπό απαιτώντας  με τον απαραίτητο τόνο να εισακουστεί το αίτημά τους.

 

Κατά τα άλλα ηταν μια γιορτή με πολύ κέφι και χορό, συγκινήσεις  και εκπλήξεις που είχαν ετοιμάσει οι 7 μαμάδες της σχολικής επιτροπής μαζί με τις εννέα δασκάλες τους  2!!!!!!  μόνο άντρες του σχολείου και τους μαθητές που παρουσίασαν τέλεια αυτά που είχαν ετοιμάσει όλοι μαζί. Γυναικεία υπόθεση εν τέλει η επιτυχία!!!!   Οι γονείς που παρεβρέθηκαν στην γιορτή έφυγαν  ευχαριστημένοι μιάςΤο ίδιο και τα παιδιά μιας και φέτος είχαν την δυνατότητα να επηρεάσουν κατά κάποιο τρόπο τον Dj που δεν έχανε την ευκαιρία να τους κάνει τα μουσικά χατήρια στο επιτρεπτό πάντα όριο. Εμείς πάντως  μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ, ευχόμαστε στον “ΠΥΘΑΓΟΡΑ “να αποδειχθεί εφτάψυχος και να συνεχίζει να μας  χαρίζει τέτοιες στιγμές για πολλά χρόνια ακόμη.

 

“ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ“