Aνακοίνωση Συλλόγου Γονέων Λυκείου Μονάχου 

Με το πέρας της φετινής σχολικής χρονιάς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ελληνικού Λυκείου Μονάχου «Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή» εύχεται: 

 

Στους μαθητές και μαθήτριες της 3ης Λυκείου που αποφοίτησαν καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνουν και σε όσους και όσες δώσουν πανελλήνιες εξετάσεις την καλύτερη δυνατή επιτυχία. 

 

Στους μαθητές και μαθήτριες των υπολοίπων τάξεων καλές διακοπές και καλή αρχή την επόμενη σχολική χρονιά. Σε όσους δεν θα συνεχίσουν στο Λύκειο, ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. 

 

Στον Σύλλογο Διδασκόντων καλή ξεκούραση και καλή δύναμη για την επόμενη σχολική χρονιά. 

 

Επίσης, στην αν. διευθύντρια καθώς και στα μέλη του Διδακτικού Προσωπικού τα οποία αποχωρούν, ευχόμαστε καλή επάνοδο στην πατρίδα και καλή δύναμη. 

Η φετινή σχολική χρονιά, στην οποία μετά από σχεδόν 2 χρόνια μη ομαλής λειτουργίας των  σχολείων επανήλθαμε σε μια „κανονικότητα“,  κύλησε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτά δεν υπήρχαν. 

Η συνεργασία με την αν. διευθύντρια κα Χρυσικού, την υποδιευθύντρια κα Γραφιαδέλλη, καθώς και με τον Σύλλογο Διδασκόντων ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, το οποίο και ευχόμαστε να συνεχιστεί και το επόμενο σχολικό έτος. 

 

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων κα Λέγγα (συντονίστρια προγράμματος), κο Κεφάλα, κο Ελευθεριάδη, κα Χρυσικού και κα Γραφιαδέλλη, που υλοποίησαν για πρώτη φορά στα χρονικά του Λυκείου Μονάχου το πρόγραμμα Erasmus+ και έδωσαν έτσι στους μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου που συμμετείχαν, την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πληροφορηθήκαμε ότι το πρόγραμμα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. 

 

Τέλος, όπως πάντα, ευελπιστούμε με την έναρξη του νέου σχολικού έτους το Λύκειο να είναι πλήρως επανδρωμένο με διδακτικό προσωπικό ώστε να ξεκινήσει ομαλά η νέα χρονιά. 

 

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, καλό καλοκαίρι! 

 

 Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος 

Σαρακατσάνης Ιωάννης 

0 Γραμματέας 

Παπαϊωάννου Γεώργιος