· 

ΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ / ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Anatripsis - Mobile Massagen

Στο πλαίσιο προβολής ελληνικών επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών στο Μόναχο που κατά διαστήματα δημοσιεύει (ΔΩΡΕΑΝ) ο Δορυφόρος, σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία Anatripsis - Mobile Massagen

 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2011 από τον Σταύρο Τσώλη. 

Στην αρχή ήταν μόνος του και λειτουργούσε στο αεροδρόμιο Μονάχου στο Terminal 2. Εκεί νοίκιαζε κάποιο χώρο και πρόσφερε υπηρεσίες Μασάζ σε επιβάτες πριν η μετά το Ταξίδι τους. Επιπλέον και κατόπιν παραγγελίας στα VIP Lounge του Αεροδρομίου. 

 

Εδώ και 6 Χρόνια αποφάσισε να επεκταθεί και στο κέντρο της πόλης του Μονάχου  προσφέροντας τις Υπηρεσίες σε Σπίτια, σε Γραφεία, διάφορες διοργανώσεις κλπ. 

Η εργασία είναι πολλές φορές εξαντλητική καθώς είναι υψηλά τα στάνταρτς που θέτει. 

7 ημέρες την εβδομάδα εργασία ενώ οι πελάτες έρχονται, όπως ο ίδιος τονίζει μέχρι και από 100χλμ μεκριά του Μονάχου.

 

Με τον καιρό η ζήτηση αλλά και η φήμη τις εταιρίας άρχισε να αυξάνεται  όλο και περισσότερο ώστε σήμερα να χρειάζεται να συνεργάζεται με περίπου 20 ελεέθερους επαγγελματίες Μασέρ για να ανταποκριθεί στη ζήτηση. 

Άντεξε στην πανδημία

 

Ο Σταύρος Τσώλης αναφέρει ότι η ,,καλή φήμη αλλά και η ποιοτική υπηρεσία που προσφέρουμε ήταν και αυτό που μας κράτησε παρόλο την Πανδημία "ζωντανούς" σε σχέση με τους ανταγωνιστές αλλά και να αυξήσουμε τις παραγγελίες τόσο σε ιδιωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο μεγάλων επιχειρήσεων όπως BMW-Lufthansa-DHL κλπ.

 

Η ζήτηση όλο και αυξάνεται και από τον Σεπτέμβριο Anatripsis - Mobile Massagen θα χρειαστεί επιπλέον προσωπικό (ελεύθερους συνεργάτες ) τόσο σε επίπεδο minijob (450 € - Teilzeit η ακόμη και άτομα με πλήρες ωράριο εργασίας. 

Όσοι θα θελήσουν να δουλέψουν μαζί μας, θα ακολουθήσουν ένα σεμινάριο 2/3 ημερών έτσι ώστε να ενημερωθούν τόσο για τη φιλοσοφία της λειτουργίας μας όσο και για όλα τα τεχνικά θέματα .

 

Επειδή  προσφέρουμε καθαρά Wellness Massagen, μπορεί να ξεκίνησει συνεργασία μαζί μας ακόμα και κάποιος που δεν έχει ειδικές γνώσεις. Στα Σεμινάριά μας δίνουμε όλες τις γνώσεις που χρειάζεται για να ξεκινήσει κάποιος, αφού βέβαια τηρεί κάποιες προϋποθέσεις (πχ. αίσθηση μασαζ).

Και κάτι τελευταίο " Anatripsis" σημαίνει στα αρχαία ελληνικά Μασάζ.