· 

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία στο κέντρο του Μονάχου λόγω της σύσκεψης ασφάλειας

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία στο κέντρο του Μονάχου λόγω της σύσκεψης ασφάλειας που ξεκινάει σήμερα σο Bayerischer  Hof 

 

Κλειστοί θα είναι δρόμοι : Karmeliterstrasse, Promenadeplatz, Prannerstrasse,  Hartmannstrasse και την Kardinal-Faulhaber-Strasse.

 

Εν μέρει κλειστές η Pacellistrasse και η Maffeistrasse. Η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο για εξουσιοδοτημένα και διαπιστευμένα πρόσωπα. Γύρω από αυτόν τον χώρο ασφαλείας θα δημιουργηθεί ζώνη απαγόρευσης στάθμευσης. Ο εσωτερικός χώρος ασφαλείας στο Promenadeplatz είναι προσβάσιμος μόνο σε διαπιστευμένα άτομα.

Οι γραμμές του τραμ 19, 21 και N19 θα εκτρέπονται ή θα διακόπτονται μεταξύ Max-Weber-Platz και Karlsplatz (Stachus) από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, γύρω στις 6 π.μ. και πιθανώς την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, γύρω στις 4:30 μ.μ.

 

Λόγω αρκετών συναντήσεων που έχουν ανακοινωθεί, θα υπάρξουν περιορισμοί κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, ειδικά το απόγευμα της 18ης Φεβρουαρίου, και συγκεκριμένα Stachus, Odeonsplatz, Marienplatz, Königsplatz και Max-Joseph-Platz