· 

Κοριτσάκι 1ος έτους ταξίδευε από το Μόναχο στο Φράιζινγκ χωρίς τους γονείς του

Mόναχο: Κοριτσάκι 1 έτους ταξίδευε από το Μόναχο στο Φράιζινγκ χωρίς τους γονείς του

 

Ένα ζευγάρι άφησε κατά λάθος την ενός έτους κόρη του στο τρένο για την Πράγα. Στον κεντρικό σταθμό του Μονάχου οι γονείς κατέβηκαν για λίγο από το τρένο για να κάνουν ένα τηλεφώνημα. "Αλλά στη συνέχεια οι πόρτες έκλεισαν και το τρένο ξεκίνησε - χωρίς τους γονείς, αλλά με το παιδί στο καροτσάκι", περιέγραψε την Τετάρτη εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

 

Το ζευγάρι ενημέρωσε τους αξιωματικούς της ομοσπονδιακής αστυνομίας. Διαπίστωσαν ότι η επόμενη στάση του τρένου ήταν στο Freising, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων. Ενημέρωσαν την τοπική αστυνομία - η οποία παρέλαβε το παιδί στον σταθμό.

 

Η αστυνομία επικοινώνησε επίσης με τον συνοδό του τρένου, ο οποίος ανέλαβε τη φροντίδα του παιδιού και των αποσκευών της οικογένειας ενώ ένας αστυνομικός από το Μόναχο που ταξίδευε στο ίδιο τρένο με την οικογένεια βοήθησε επίσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

Αίσιο τέλος στον κεντρικό σταθμό του Μονάχου

Η ομοσπονδιακή αστυνομία μετέφερε το παιδί και τις αποσκευές πίσω στο Μόναχο. Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 34χρονη μητέρα το αγκάλιασε ξανά ευτυχισμένη το κοριτσάκι της μετά από μιάμιση ώρα. Σχεδόν μισή ώρα αργότερα, γύρω στις 5 το απόγευμα, το επόμενο τρένο αναχώρησε για την Πράγα.

Φωτο αρχείου