· 

Ξεκινάει σήμερα Διεθνής Έκθεση αυτοκινήτου IAA του Μονάχου

Ξεκινάει σήμερα  Διεθνής Έκθεση αυτοκινήτου IAA του Μονάχου (5-10 Σεπτεμβρίου 2023),

 

Tα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σόλτς

Μια εμπορική έκθεση πραγματοποιείται συνήθως στους εκθεσιακούς χώρους. Όχι όμως και η IAA Mobility. Για δεύτερη φορά μετά το 2021, καταλαμβάνει επίσης κεντρικές πλατείες στο κέντρο της πόλης του Μονάχου και μεγάλα τμήματα της Ludwigstrasse. Από σήμερα, Τρίτη, το "Open Space" απευθύνεται στο ευρύ κοινό με διαδραστικά και ψυχαγωγικά στοιχεία.

 

Η IAA MOBILITY στο Μόναχο θεωρείται η σημαντικότερη εμπορική έκθεση κινητικότητας στον κόσμο.

 

Σύμφωνα με το σύνθημα "Experience Connected Mobility", η IAA Mobility 2023 θα ζωντανέψει, μεταξύ άλλων, την έξυπνη δικτύωση των οχημάτων και των υποδομών και θα δείξει την κίνηση των ανθρώπων σήμερα και στο μέλλον.

Θα παρουσιαστούν αυτοκίνητα, μικρο-οχήματα, ποδήλατα, νέες λύσεις για τις μεταφορές και πολλά άλλα. Εκτός από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, ποδηλάτων και ηλεκτρονικών σκούτερ, στους εκθέτες περιλαμβάνονται επίσης προμηθευτές ενέργειας, εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών και ερευνητικά ιδρύματα.

 

Για πρώτη φορά, οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν νέα ποδήλατα και ηλεκτρονικά ποδήλατα σε μια πίστα δοκιμών στον Αγγλικό Κήπο. Τα ποδήλατα και τα ηλεκτρονικά ποδήλατα μπορούν να δοκιμαστούν σε πίστες διαφορετικού μήκους έως και 3,8 χιλιομέτρων. Οι χώροι παρουσίασης των εκθετών βρίσκονται στο Hofgarten και στην Ludwigstraße. Από εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ποδήλατο μέσω του Αγγλικού Κήπου μέχρι τη λίμνη Kleinhesseloher See.

 

Αποκλειστικά για τους εμπορικούς επισκέπτες, το "IAA Summit" και το "IAA Conference" θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο του Μονάχου στο Riem. Αυτό το μέρος της IAA Mobility 2023 θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη έως και την Παρασκευή (5 έως 8.9.23) και μπορεί να το επισκεφθεί κανείς μόνο με εισιτήριο.