Ανακοίνωση Δ/νσης 5ου Δημοτικού Σχολείου

Αγαπητοί γονείς, 

 

Εύχομαι από καρδιάς καλή αρχή και καλό ξεκίνημα σε σας και τα παιδιά σας.

Ας έχουμε μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα.

Καλώς σας βρίσκω!

 

Ανέλαβα τη διεύθυνση του σχολείου και ευελπιστώ σε μια καλή συνεργασία.

Με τη βοήθεια και τη στήριξη των συναδέλφων και τη δική σας αρωγή ως γονείς, να προσφέρουμε ο καθένας από τη μεριά του, το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Σας θέλουμε δίπλα μας!

 

Για το πρώτο διάστημα, χρειάζομαι την ανοχή σας μέχρι να μπορέσω να καταλάβω τις ιδιαιτερότητες της λειτουργίας του σχολείου.

 

Προς ενημέρωσή σας:

Από τη Δευτέρα 19/9 και στο εξής, το σχολείο μας, σε συνεργασία και με τη φύλαξη, θα λειτουργεί κανονικά μέχρι τις 14.00. Τα παιδιά θα αποχωρήσουν με τα λεωφορεία στις 14.05, εκτός αυτών που δε μένουν στη φύλαξη και οι γονείς τους θα ενημερωθούν από τους δασκάλους για την ώρα παραλαβής τους.

 

Το σχολείο μας δεν έχει καμία έλλειψη σε εκπαιδευτικό προσωπικό, συνεπώς και κατά πάσα πιθανότητα, το πρόγραμμα που θα δοθεί στα παιδιά, δε θα αλλάξει.

 

Ημέρες και ώρες επικοινωνίας με τη Διεύθυνση του σχολείου ορίζονται η Τρίτη 11.30-13.30 και η Πέμπτη 10.00-12.00. 

 

Η Γραμματεία του σχολείου θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9.00-13.00.

 

Για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε και μπορεί να διεκπεραιωθεί ηλεκτρονικά, το email του σχολείου schulesokrates@gmail.com είναι στη διάθεσή σας.

 

Επειδή κάποιοι γονείς ίσως να μη λάβουν το παρόν  email ενημέρωσης και μέχρι την επικαιροποίηση όλων των email από το σχολείο, θα σας παρακαλούσα να προωθήσετε το email στις ομάδες επικοινωνίας σας εφόσον έχετε ανά τμήμα.

 

Με σεβασμό

Ο Διευθυντής 

Κορδολαίμης Χ. Βαγγέλης