· 

Φιλανθρωπική δράση Συλλόγων και φορέων Μονάχου-Ανακοίνωση

8η φιλανθρωπική δράση συλλόγων και φορέων Μονάχου
05.10.2022

Φιλανθρωπική δράση Συλλόγων και φορέων Μονάχου

Tην επόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της 8ης φιλανθρωπικής δράσης θα κυκλοφορήσει από τους συλλόγους που συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή, το κουπόνι του 1 € προκειμένου .

 

Το κουπόνι αποτελεί απλά απόδειξη είσπραξης και έχει σαν στόχο να δοθεί η δυνατότητα στον καθένα να συμμετέχει στην προσπάθεια ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες που έχει και με τον τρόπο αυτό να εκφραστεί η συλλογική δράση του Ελληνισμού του Μονάχου και των περιχώρων.

 

Όπως έχουμε ανακοινώσει φέτος όλα τα έσοδα θα διατεθούν :

  • Στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Στοργή», με έδρα την Ηγουμενίτσα, το οποίο «στηρίζει τη φροντίδα παιδιών με ειδικές ικανότητες». 
  • Στο Κέντρο Παιδικής Προστασίας «Κιβωτός του Κόσμου» Ηπείρου, το οποίο παρέχει υπηρεσίες που, «εξασφαλίζουν ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση σε παιδιά που το έχουν ανάγκη». 
  • Στην οργάνωση Förderverein Kinderpalliativzentrum Munchen eV που εδρεύει στο Μόναχο και στηρίζει τη φροντίδα παιδιών και νέων με σοβαρές ανίατες ασθένειες.

Στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν:

Ενορία Αγίου Γεωργίου, Σύλλογοι Αιγαίου, Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτικής Κοινότητας, Ηπειρωτικού Συλλόγου "ΣΟΥΛΙ", Θρακιωτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων, η γυναικεία ομάδα του Ελληνικού Σπιτιού, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας (ΤΕΓ) , ο Πανθεσσαλικός και το Χοροεργαστήρι Μπάλος

 

Επίσης, την εκδήλωση στηρίζουν:

Η ενορία των Αγίων Πάντων, το ϊδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων, ο πολιτιστικός σύλλογος "Λύκειον των Ελληνίδων", ο μουσικός σύλλογος Φιλαρμονία, ο σύλλογος Τένις TC Philathlos, το ενημερωτικό πορτάλ gr-news.de, Σχολής τένις Χρήστος Θεοδοσιάδης, Βeach Arena, ποδοσφαιρικός σύλλογος FC Hellas, Ελληνική Κοινότητα Haar και Ελληνική Κοινότητα Karlsfeld

 

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ