Παρέμβαση του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου για την 9η δράση

Παρέμβαση του Συλλόγου Ποντίων Μονάχου υπέρ της ενίσχυσης της συλλογικότητας και της ενότητας των φορέων Μονάχου

 

Ο σύλλογος Ποντίων Μονάχου ενημέρωσε την οργανωτική επιτροπή της 9ης δράσης αλληλεγγύης συλλόγων και φορέων Μονάχου ότι θα καταθέσει στο ταμείο 1.500 € που προέκυψαν από την καθιερωμένη εκδήλωση ,,τα παιδιά βοηθούν παιδιά,, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

 

Την καθιερωμένη εκδήλωση ,,τα παιδιά βοηθούν παιδιά,, την διοργανώνει η επιτροπή νεολαίας του συλλόγου Ποντίων. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Χάρης Φωτιάδης ,,τα παιδιά της επιτροπής δεν δέχτηκαν να μην πληρώσουν εισιτήριο για την εκδήλωση προκειμένου να αυξηθεί το ποσό που θα συγκεντρωθεί" !!!

 

Επίσης, και όπως πάντα, ένα μέρος των εσόδων προέκυψε και από την πώληση παραδοσιακών προιόντων που έιχαν ετοιμάσει οι Παρχαρομάνες του συλλόγου. 

Τέλος ο σύλλογος διάθεσε κουπόνια της 9ης δράσης.

Η απόφαση του συλλόγου να ενισχύει τη συλλογική και ενωτική δράση 28 συλλόγων και φορέων του μονάχου με δική του εκδήλωση ενισχύει στην πράξη την ενότητα του Ελληνισμού!

 

Το επόμενο ραντεβού είναι η "συνάντηση" - εκδήλωση  των οργανωμένων φορέων του Ελληνισμού στις 10 Δεκεμβρίου 2023 στο πολιτιστικό κέντρο των Αγίων Πάντων . 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την 9η δραση https://www.doryforos.org/10/