· 

Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου

Στις 6 Ιουνίου είχαμε τη χαρά να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία μια εκδήλωση σε καλή συνεργασία με το ίδρυμα Παλλάδιον στο άκρως επίκαιρο θέμα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

 

Με εκλεκτούς ομιλητές μας δόθηκε αρκετή τροφή για σκέψη και προβληματισμό. Ή δανειζόμενοι το σωκρατικό απόφθεγμα με το οποίο καλωσορίζει ο κεντρικός ομιλητής κ. Θεοφάνης Τάσης τον αναγνώστη σε ένα από τα έργα του, ελπίζουμε να συμβάλαμε κατά τι στην εκπλήρωση του «ο δε ανεξέταστος βίος ου βιωτός ανθρώπω».

 

Θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστούμε το φιλόσοφο καθώς και όλους τους συνομιλητές της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης: το ενεργό μας μέλος, την καθηγήτρια Πληροφορικής κα. Ειρήνη Ντούτση, τον καθηγητή Νομικής κ. Johannes Kaspar, και το θεολόγο και διευθυντή της ACK Bayern κ. Γεώργιο Βλαντή.

 

Όσοι δεν καταφέρατε να είστε παρόντες, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα μέσα από επιλεγμένο οπτικοακουστικό υλικό της βραδιάς:

 

https://clubgriechischerakademiker.de/

 

Επιφυλασσόμαστε για περισσότερες τέτοιες ευκαιρίες για συναναστροφή και δημιουργικό προβληματισμό στο μέλλον. Μείνετε απλά συντονισμένοι!