· 

Το νέο δίγλωσσο παιδικό βιβλίο της Ελένης Δεληδημητρίου-Tσακμάκη

Το νέο δίγλωσσο παιδικό βιβλίο της Ελένης Δεληδημητρίου-Tσακμάκη

Κυκλοφορεί το νέο δίγλωσσο παιδικό βιβλίο της βραβευμένης συγγραφέως Ελένης Δεληδημητρίου-Tσακμάκη με τίτλο -Οι Ομορφιές της Θάλασσας / Die Schönheiten des Meeres- προτεινόμενη ηλικία ‎από 6 και άνω ετών, σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τον περασμένο Αύγουστο από τον εκδοτικό οίκο ‎Iris Kater Verlag & Medien.                                                     

Το βιβλίο περικλείει μικρά διηγήματα στα οποία οι τέσσερις πρωταγωνιστές, τα τέσσερα εγγόνια-η Μυρτώ, ο Νικόλας, ο Γιώργος και ο Λουκάς - αφηγούνται τις χαρούμενες και ανέμελες εκδρομές με τον παππού και την γιαγιά τους στις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας.Την εμπειρία τους με τα νεοεκκολαπτόμενα χελωνάκια, την αξέχαστη πρώτη επαφή τους με το ψάρεμα, την μεγάλη αντάμωσή τους μετά από είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια στην αγαπημένη τους παραλία, ένα γλέντι χορού στο φάρο και άλλα που προσφέρουν στα παιδιά αλλά και σε ενήλικες την δυνατότητα να νιώσουν όμορφα συναισθήματα αγάπης, χαράς, γαλήνης και οικογενειακής θαλπωρής, να μεταφερθούν σε ενδιαφέροντα τοπία, να έρθουν σε πρώτη επαφή με καινούριες εμπειρίες ταξιδεύοντας με φως ελληνικό! Όλα αυτά και πολλά άλλα είναι αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό τους...κινώντας το ενδιαφέρον των μικρών και μεγάλων αναγνωστών και ακροατών αποκομίζοντας την αναζήτηση για την πλούσια παράδοση της χώρας μας σε περιηγήσεις στα καταπληκτικά σημεία της. Αυτονόητο αλλά συνάμα και αξιοσημείωτο είναι η εξάσκηση που παρέχει το βιβλίο και στις δύο γλώσσες!

 

Κυκλοφορεί ως έντυπο και ηχητικό βιβλίο σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τον περασμένο Αύγουστο ως δίγλωσση έκδοση στα ελληνικά-γερμανικά.

Μεταφράστρια του βιβλίου: Χρυσή Αργυριάδου Χέρμανν 

 

Τίτλος : ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ – Die Schönheiten des Meeres

Εκδόσεις: ‎Iris Kater Verlag & Medien

ISBN-10 ‏ : ‎3944514521

ISBN-13 ‏ : ‎978-3944514529

στην τιμή των 8,00 € έντυπη έκδοση

στην τιμή των 3,99 € ηχητική έκδοση

πληροφορίες στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου:

https://kater-buch.de/die-schoenheiten-des-meeres-eleni-delidimitriou-tsakmaki