· 

ΕΛΜΕ Βαυαρίας - Βασιλόπιτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Λ.Μ.Ε ΒΑΥΑΡΙΑΣ

 

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και θερμό κλίμα έγινε την Κυριακή, 25.2.2023, η κοπή της βασιλόπιτας, σύμφωνα με το πατροπαράδοτο έθιμο, για τα μέλη της Ε.Λ.Μ.Ε. Βαυαρίας στο εστιατόριο Poseidon, στην Karl-Preis-Platz. Οι καθηγητές των Ελληνικών Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Βαυαρίας είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν, να διασκεδάσουν, αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα και τους νέους συναδέλφους από Ελλάδα ή αυτούς που υπηρετούν στα άλλα Σχολεία. Τη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του Δ.Σ και το φλουρί έτυχε στο συνάδελφο Μαθηματικό, Παντελή Ζούγκα.

 

Του ευχόμαστε υγεία και τύχη για όλη τη χρονιά! Ο Αντιπρόεδρος, Γιάννης Γιαννόπουλος, στο χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη υγεία και ευτυχία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους και τόνισε την ανάγκη να ευοδοθούν όλα τα αιτήματα της Ε.Λ.Μ.Ε. Βαυαρίας, αλλά και τη σημαντικότητα του να υπάρχουν συλλόγικά όργανα που θα εκπροσωπούν και θα στηρίζουν τους εκπαιδευτικούς και θα προωθούν  τα αιτήματά τους. Το κέφι γρήγορα άναψε και οι καθηγητές τραγούδησαν και χόρεψαν με τη συνοδεία της κιθάρας του συναδέλφου, Γιάννη Γιαννόπουλου. 

 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το εστιατόριο Poseidon για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και το ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα που μας εξασφάλισε. Και του χρόνου με υγεία!