· 

Διάκριση για τον Φώτη Μάραντο από το Μόναχο και του ντοκιμαντέρ "19.5.1919"

Διάκριση για τον Φώτη Μάραντο από το Μόναχο και του ντοκιμαντέρ "19.5.1919" στο Φεστιβάλ "Angaelika" στην Καλιφόρνια. 

 

Η ταινία αναδείχθηκε νικήτρια, αποσπώντας το "βραβείο της κριτικής επιτροπής" στην κατηγορία "Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ".

 

O Φώτης Μάραντος - Hellas TV / Photo & Film - με ανάρτησή του ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες και τα χορευτικα συγκροτήματα των συλλόγων Ποντίων βαυαρίας.

 

Όλόκληρη η ανάρτηση

 

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη θριαμβευτική επιτυχία του ντοκιμαντέρ μας "19.5.1919" στο Φεστιβάλ "Angaelika" στην Καλιφόρνια. 

Η ταινία μας αναδείχθηκε νικήτρια, αποσπώντας το "1ο βραβείο της κριτικής επιτροπής" στην κατηγορία "Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ".

Αυτή η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της σπουδαίας εργασίας και της αφοσίωσης που επενδύσαμε στη δημιουργία αυτού του έργου. Είναι ένα μήνυμα για τη δύναμη της τέχνης και της αφήγησης που ξεπερνά τα σύνορα του χρόνου και του χώρου.

Ευχαριστούμε βαθύτατα το "Angaelika Festival" για την ευκαιρία αυτή και την αναγνώριση που μας προσέφερε. 

Η στήριξή σας μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να διηγούμαστε ιστορίες που κινούν, ενημερώνουν και εμπνέουν.

Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ομάδα πίσω από το "19.5.1919" για αυτήν τη σπουδαία επίτευξη. Είναι μια νίκη που αντανακλά το βάθος και την αξία του καλλιτεχνικού έργου.

Ευχαριστίες στα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Ποντίων Άουγκσμπουργκ, Λάουφ, Μονάχου και Νυρεμβέργης για τη συμμετοχή τους στα γυρίσματα. 

Συνεχίζουμε με περηφάνια το ταξίδι μας στον κόσμο του κινηματογράφου και των τηλεοπτικών παραγωγών, ενώ παράλληλα δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε έργα που αφήνουν το ανεξίτηλο σημάδι τους.

 

Ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν και πίστεψαν σε αυτήν την προσπάθεια.