Διαγωνισμός φωτογραφίας 2023

Και φέτος ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ οργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας για ερασιτέχνες φωτογράφους και για όσους αγαπούν τη φωτογραφία.

 

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι ,,Μόναχο και τα περίχωρα,,

 

Η αποστολή φωτογραφιών μπορεί να γίνει μέσω εμαιλ doryforos@email.de από 1η Απριλίου έως 1η Ιουνίου 2023.

 

Μπορούν να σταλούν έως 3 φωτογραφίες ανά άτομο.

 

Στους κανόνες και της φετινής διοργάνωσης είναι να δημιουργήσεις καινούριες λήψεις για τις ανάγκες του διαγωνισμού δηλαδή να μην καταφύγεις στο αρχείο σου!

 

Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ δε φέρει ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα παραβίασης copyright, που μπορεί να προκληθούν με ευθύνη των συμμετεχόντων σε αυτόν.

 

Οι συμμετοχές που θα συγκεντρωθούν θα μελετηθούν από την κριτική επιτροπή που θα σχηματιστεί από φωτογράφους. Παράλληλα όλες οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν προκειμένου να ψηφίσουν και οι αναγνώστες (οι οποίοι θα καθορίσουν την σειρά κατάταξης σε περιπτώσεις ισοβαθμίας). 

 

Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες δωρεάν στα δικά του μέσα (ιστοσελίδα, έντυπο, κοινωνικά δίκτυα) .

 

Οι νικητές του διαγωνισμού (κατά κανόνα οι πρώτοι τρεις) θα βραβευθούν τουλάχιστον με ένα συμβολικό δώρο.

 

Αποκλείεται η νομική διαδικασία

 

O ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από το διαγωνισμό φωτογραφίες που είνει εκτός θέματος ή περιέχουν σεξιστικό, ρατσιστικό περιεχόμενο. Επίσης φωτογραφίες που χλευάζουν τρίτους, εξυμνούν τη βία, που έχουν διαφημιστικό ή εμπορικό χαρακτήρα.

 

Ο διαγωνισμός γίνονται στο πλαίσιο τωνγενεθλίων της πόλης του Μονάχου (14 Ιουνίου) και έχει ως στόχο τη σύνδεση των Ελλήνων με την πόλη που ζουν.

Μόναχο 29.03.2023