Δορυφόρος: Διαγωνισμός φωτογραφίας 2024

Όροι συμμετοχής στον φωτογραφικό διαγωνισμό ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ 2024

 

Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ διοργανώνει και φέτος διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα : "Ελληνισμός στο Μόναχο και στα περίχωρα". Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν έως και 3 φωτογραφίες (εμαιλ: doryforos@email.de). O διαγωνισμός γίνεται κάθε χρόνο και όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν την ημέρα των γενεθλίων της πόλης του Μονάχου (14 Ιουνίου).

Η προεπιλογή θα γίνει από ομάδα φωτογράφων ενώ η τελική επιλογή μέσω των αναγνωστών του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ

 

Όροι:

Δικαίωμα συμμετοχής: Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν ανεξάρτητα ηλικίας και εθνότητας έως τρεις (3) φωτογραφίες.

Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο διαγωνισμό με φωτογραφίες που περιέχουν υβριστικό, ρατσιστικό, πορνογραφικό, προσβλητικό ή καθ’ οιονδήποτε άλλο τρόπο παράνομο περιεχόμενο και έχουν τύχει  βράβευσης σε άλλους ελληνικούς ή διεθνείς διαγωνισμούς ως την ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού.

Τα φωτογραφικά έργα πρέπει οπωσδήποτε να ανήκουν κατά πλήρη πατρότητα στον συμμετέχοντα.

Οι φωτογραφίες πρέπει να υποβληθούν στο email doryforos@email.de από 14 Μαρτίου έως 1η Ιουνίου 2024.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Με την αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης αποδέχεστε και δηλώνετε ρητά ότι διατηρείτε τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα στις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο διαγωνισμό, δηλαδή ότι έχετε τραβήξει οι ίδιοι τις φωτογραφίες. Ανεβάζοντας οποιαδήποτε φωτογραφία προκειμένου να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, παρέχετε τη ρητή, χρονικά απεριόριστη και χωρίς οποιοδήποτε αντάλλαγμα άδειά σας για να χρησιμοποιηθεί και αναδημοσιευτεί, εν όλω ή εν μέρει, από τους διαχειριστές του διαγωνισμού κατά την απόλυτη κρίση τους, στα εξής σημεία: α) στις σελίδες/κανάλια/λογαριασμούς που διατηρεί ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, & ιστοσελίδα,) στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) και σε εκθέσεις φωτογραφίας αν χρειαστεί. 

 

Κατά περίπτωση ενδέχεται να απαιτούνται περαιτέρω χρήσεις των φωτογραφιών ανάλογα με τους ειδικότερους όρους του εκάστοτε διαγωνισμού, οπότε με την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για την κάθε φορά απαιτούμενη περαιτέρω χρήση του υλικού σας. Κατανοείτε και αποδέχεστε ότι δεν διατηρείτε καμία αξίωση από τον Σύλλογο Γονέων και τους συνεργάτες τους από το γεγονός της κατά τα ανωτέρω χρήσης ή μη των φωτογραφιών σας. 

 

Περαιτέρω, κατανοείτε και αποδέχεστε το ενδεχόμενο να διαγραφεί οποιαδήποτε φωτογραφία σας, σε περίπτωση που οι διαχειριστές κατά την απόλυτη κρίση τους, όπως, ενδεικτικά, θεωρήσουν ότι δεν ανταποκρίνεται στο ύφος της κοινότητας ή ότι παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο τους παρόντες Όρους Χρήσης ή εάν δεχθούν παράπονα για προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων τρίτων.

 

Ο Δορυφόρος δεν φέρει καμία ευθύνη για την τελική επιλογή των καλύτερων τριών φωτογραφιών όπως επιλεγούν από την επιτροπή και τους αναγνώστες