Ανοιχτή συζήτηση για Ελληνική Κοινότητα

Στις 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή συζήτηση για την Ελληνική Κοινότητα Μονάχου (είχε προγραμματιστεί για 3 Δεκεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας)

 

Η ανακοίνωση: 

 

Πρόσκληση σε σύσκεψη-συζήτηση

 

Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΧΟΥ

 

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες,

η Επιτροπή για την Επανεκκίνηση της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου (που ορίστηκε από τη συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητα Μονάχου (Ε.Κ.Μ.) στις 29.05.2022) σε συνεργασία με το Προεδρείο της Γ.Σ. υλοποιώντας την απόφαση της παραπάνω συνέλευσης καλεί τα μέλη της Ε.Κ.Μ., κάθε συμπατριώτη και συμπατριώτισσα που ζει στην περιοχή του Μονάχου, καθώς και τους φορείς του ελληνισμού στο Μόναχο σε κοινή σύσκεψη-συζήτηση την Κυριακή 21.01.2024 και ώρα 14.30, στο Kulturzentrum LUISE, Ruppertstraße 5, 80337 München (δίπλα από το KVR)

 

με θέματα συζήτησης:

α) Συμπεράσματα από τη διερεύνηση της οικονομικής κατάστασης της Ε.Κ.Μ.,

β) Προτάσεις για τη συνέχεια με σκοπό την ύπαρξη Ελληνικής Κοινότητας στο Μόναχο.

 

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση υπάρχει το ενδεχόμενο και ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα προκύψουν να εκλεγεί από τους παρόντες επιτροπή ίδρυσης/επανίδρυσης Ελληνικής Κοινότητας στο Μονάχου.

 

Ακόμη, ενημερώνουμε ότι η παρουσία / συμμετοχή στην ανοιχτή συζήτηση δεν έχει καμία οικονομική υποχρέωση. Δεν πρέπει να καταβληθεί καμία οικονομική συνδρομή.

 

Η συμμετοχή της καθεμιάς και του καθένα χωριστά, όπως και συνολικά του ελληνισμού του Μονάχου θα αποτελέσει ένα θετικό πρώτο βήμα για την επιτυχή συνέχεια της προσπάθειας να έχουμε ξανά στο Μόναχο μια Ελληνική Κοινότητα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας!

 

Kulturzentrum LUISE

Saal LUISE Spielt

Ruppertstraße 5, 80337 München (δίπλα από το KVR)

U3/ U6 - Poccistraße (μετά 300μ με τα πόδια)

Bus 62 – Tumblingerstraße (μετά 110μ με τα πόδια)