Ελληνική Κοινότητα Haar

Στιγμιότυπα από την 2η ελληνοβαυαρική εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας του Haar

 

Με μεγάλη συμμετοχή γερμανών πραγματοποιήθηκε η 2η Ελληνοβαυαρική Εκδήλωση που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή η Ελληνική Κοινότητα του Haar. 

 

"H εκδήλωσή μας πέτυχε γιατί είχε πράγματι ελληνοβαυρική συμμετοχή" δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Haar Απόστολος Κώτσης.

Στην εκδήλωση της οποίας το κεντρικό μουσικό πρόγραμμα κάλυψε το μουσικό σχήμα GENIMA Genima Band παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου ,,Χοροεργαστήρι Μπάλος,, ΧοροΕργαστήρι Μονάχου Μικρά Ασία και Νησιά Tanzwerkstatt München

 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε για την κοινωνική και δημοσιογραφική της προσφορά η Φανή Αθέρα ενώ συμμετείχανο  Markus Rindesbacher αντιπρόεδρος βαυαρικής Βουλής, ο πατ. Gabriel Budau ιερέας του Χααρ, ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Σιώμος, Florian Schardt υποψήφιος Landrat SPD, Dr Bukowski δήμαρχος Χααρ, Göbel Christof Landra, Gabriele Müller πρώην δήμαρχος Χααρ, Dr .Peter Simsen FDP, Thomas Fäth πρόεδρος της κοινοτικής ομάδας του SPD κοινοτικό συμβούλιο του Haar

 

H Eλληνική Κοινότητα Haar ανακοίνωσε για την ερχόμενη Κυριακή μια δεύτερη εκδήλωση ,, την γιορτή των εθνών,, με συμμετοχή συλλόγων και φορέων από διαφορετικές εθνότητες της ευρύτερης περιοχής.

 

Fotos Ruthenkolk, Janina