Η ευχαριστήρια επιστολή της "Κιβωτού του Κόσμου" για την εκδήλωση στις 31.01.

Οι δωρητές της εκδήλωσης στήριξης της «Κιβωτού του Κόσμου»

 

Όπως υποσχεθήκαμε ολοκληρώνουμε τις απολογιστικές μας ανακοινώσεις με την δημοσίευση του καταλόγου των δωρητών. Οι δωρεές έγιναν τόσο την ημέρα όσο και πριν η μετά την εκδήλωση.

Το τελικό ποσό ανέρχεται (μετά και από τις δωρεές συμπατριωτών μας που δεν κατάφεραν να έρθουν στην εκδήλωση) σε 4.020 €

 

Πρώτους από όλους στον κατάλογο αναφέρουμε τους συλλόγους που συμμετείχαν ως συνδιοργανωτές στην εκδήλωση. Και αυτό γιατί εκτός των εξόδων που είχαν για την ετοιμασία των γλυκών - πιτών ανέλαβαν και όλα τα έξοδα της προετοιμασίας της εκδήλωσης που δεν είχαν καλυφθεί από χορηγίες ή δωρεές. Συγκεκριμένα οι σύλλογοι Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτών, Θρακιωτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων, Ενορία Αγ. Γεωργίου και ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ. 

 

Annas Taverne - Bziotas Athanasios, Dachau

Brotzaki Meri

Chaitidou Kyriaki

Didaskalou Ioannis

Dimopoulos Evangelos

Dimopoulou Pinelopi   

Kitsios Georgios  

Dr. Maris Nikolaos

Dr. Siochos Georgios, Karlsfeld

Dr. Tsilika-Likka Filitsa, Dachau

Giannousis Stylianos

Giotis Sotirios

Griechische Gemeinde München

Karanovic, Milewa,

Kazantzidis Apostolos

Koutentakis Manos

Krause Kyriaki

Mandrochalos Nikolaos

Mastoras Georgios

Mastoras Konstantinos

Meissner Siegfried

Michailidis Panagiotis

P3 Druck – Werbung

Papaioannou Marianthi

Papaioannou Theodoros

Pelpas Nikolaos

Restaurant Minoa

Ristorante Meraviglia

Rizos Leonidas

Siouta Andriana

Skampardonis Konstantinos

Soupliadou

Sparto GmbH / Kontopoulou Aggeliki

Stamati Stamatia

Thrakischer Verein

Tsigaloglou Nikolaos

Valiakos Evabgelos

Vletsis Georgios (Pr.)

 

 

Oνόματα των εταιρειών - ιδιωτών - φορέων που βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο στην εκδήλωση

Η εκδήλωση για τη στήριξη της Κιβωτού του Κόσμου την προηγούμενη Κυριακή που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ στηρίχτηκε στην προσφορά και τον εθελοντισμό των συλλόγων που συμμετείχαν. Δηλαδή τα δεκάδες μέλη και τους  εθελοντές των συλλόγων (συνδιοργανωτών) Ελασσοντιών, Ηπειρωτικής Κοινότητας, Θρακιωτών, Κρητών, Μακεδόνων, Επτανησίων, Ποντίων και της ενοριακής επιτροπής του ΙΝ της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου στο Βέστεντ.

Εξίσου σημαντική ήταν η προσφορά εθελοντών που ήρθαν και βοήθησαν την ημέρα της εκδήλωσης όπως και η προσφορές συλλόγων που δεν είχαν έδρα στο Βέστεντ.

Στηρίχτηκε πάνω από όλα όμως στους εκατοντάδες Έλληνες αλλά και γερμανούς που επισκέφτηκαν την εκδήλωση.

Όπως υποσχεθήκαμε δημοσιεύουμε τα ονόματα των εταιρειών / ιδιωτών που βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο στην εκδήλωση. Την Παρασκευή θα δημοσιευτεί ο κατάλογος των δωρητών.

Προσφορές εταιριών / συλλόγων / ιδιωτών

Προσφορά γλυκών – πιτών – νερό - κρασί

Bäckerei Palios, Schleißheimer Str. 203, Μόναχο 80809 München

Konditorei Fotis & Sohn / Ζαχαροπλαστείο Φώτης και Υιός, Rathausstr. 5, 85757 Karlsfeld  

Galini Feinkost, Παύλος Αβραμίδης, Augsburger Str., 85221 Νταχάου

Restaurant POLITIA, Μανώλης Κουγιουμτζής, Münchner Str. 65, 85774 Unterföhring

Taverna Kipos, Γιώργος Δημητριάδης, Münchner Str. 9, 85232 Gröbenried

Café Relax, Γιώργος Καλαϊτζής, Ludwig-Thoma-Straße 21, 85221 Νταχάου

Bakalikon Griechisches Restaurant, Augsburger Str. 12, 85221 Νταχάου

Omilos Lebensmittel und Getränke Handelsgesellschaft mbH, Elsenheimerstr. 15, 80687 Μόναχο

Atlas Feinkost, Helene-Wessel-Bogen 10, 80 939 Μünchen

Ελληνική Κοινότητα Κάρλσεφλντ

Ενίσχυση με είδη υποδομής για την εκδήλωση

DK Gastro UG , Δημήτριος Κανδύλης, Chiemgaustr. 60, 81 549 Μόναχο

Institut Gnosis / Sparto GmbH, Αγγελική Κοντοπούλου, Leopoldstr. 19, 80802 Μόναχο

Δωρεάν προσφορά μουσικού προγράμματος στην εκδήλωση

Συγκρότημα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ

Άρης Αριστοφάνου

Κώστας Παπαδόπουλος

Προσφορές στο «παζάρι βιβλίου»

Εκδοτικός οίκος Niki Eideneier / Ε.Ο.Τ.

Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου

 

Christian Rützel, Dachau

Μας συνόδευσαν με το υπέροχο πρόγραμμά τους

Μας συνόδευσαν με το υπέροχο πρόγραμμά τους χθες στην φιλανθρωπική εκδήλωση για την Κιβωτό του Κόσμου 

Το μουσικό συγκρότημα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ, και ο Άρης Αριστοφάνους (στην φωτο σε κοινή εμφάνιση).

Επίσης και ο Κώστας Παπαδόπουλος που βρέθηκε στην εκδήλωση συμπλήρωσε το πρόγραμμα.

Όλους τους ευχαριστούμε θερμά.

Μια απλή ιδέα μια απλή πρωτοβουλία ...

πήρε χαρακτηριστικά κοινού στόχου και συλλογικής δράσης,  Το αποτέλεσμα; 3.814,30 € για την κιβωτό του Κόσμου.  Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ που βοήθησαν. Ήταν μια όμορφη μέρα σήμερα, γεμάτη χαμόγελα για τη συμμετοχή μας και ικανοποίηση για την κοινή μας επιτυχία .. και ας χιόνιζε ασταμάτητα από το πρωί.   ΥΓ Από αύριο αναλυτικά οι προσφορές και οι δωρεές.

Ευχαριστίες για την στήριξη της εκδήλωσής μας στις 31.01.

Ευχαριστούμε τον πατήρ Γεώργιο Βλέτση καθώς και το Ίδρυμα Παλλάδιον για την ενημέρωση που έκαναν όσον αφορά την εκδήλωση στήριξης της "Κιβωτού του Κόσμου".

Επίσης ευχαριστούμε το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου για την οικονομική στήριξη και τη Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου  για την προσφορά γερμανικών βιβλίων και Cds που θα διατεθούν την ημέρα εκείνη στο "παζάρι του βιβλίου".

Ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με την προετοιμασία της εκδήλωσης στήριξης της "Κιβωτού του Κόσμου" στις 31 Ιανουαρίου 2016 από ώρα 10.00 στο Freizeitheim Westend.

Με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώνουμε ότι με τις προσφορές των συμπατριωτών μας, των επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών της πόλης έχουμε καλύψει σχεδόν όλα τα έξοδα υποδομής και προετοιμασίας της εκδήλωσης.

Επίσης, το παζάρι βιβλίου, θα έχει από δωρεές πάνω από 500 βιβλία (τα περισσότερα θα πουληθούν σε τιμές 2€ και 3 €).

Απομένει μια εβδομάδα για να ενημερωθεί ο Ελληνισμός. Και όσο μεγαλύτερη θα είναι η συμμετοχή τόσο περισσότερα γλυκά-πίτες θα χρειαστούμε.

Ο αρχικός στόχος έχει ήδη ξεπεραστεί και για αυτό ευχαριστούμε όλες και όλους που έχουν βοηθήσει.

Η οργανωτική επιτροπή των φορέων

Δωρεάν συνοδευτική μουσική από ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ και Άρη Αριστοφάνους στην εκδήλωση στις 31 Ιανουαρίου

Αφιλοκερδώς θα συνοδεύουν με μουσικό πρόγραμμα την εκδήλωση (31.01. FreizeitheimWestend) για την στήριξη της «Κιβωτού του Κόσμου» το μουσικό σχήμα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑκαθώς και ο μουσικός Άρης Αριστοφάνους.

 

Επιπλέον η οργανωτική επιτροπή παρακαλεί όσους επιθυμούν να φέρουν μεμονωμένα γλυκά-πίττα εφόσον αυτό είναι εφικτό να γίνει την ημέρα της εκδήλωσης μεταξύ 09.00.π.μ. -11.00 μ.μ.

 

Ακόμη ενημερώνουμε ότι όποια εταιρεία / επιχείρηση βοηθήσει στην εκδήλωση είτε με προσφέροντας ήδη υποδομής είτε γλυκά – πίτες θα διαφημιστεί δωρεάν από όλες τις ιστοσελίδες του Δορυφόρου για ένα μήνα.

 

Τέλος όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την ημέρα της εκδήλωσης παρακαλούμε να στείλει μήνυμα στο doryforos@email.de και θα επικοινωνήσει η οργανωτική επιτροπή μαζί του.

Διευκρινήσεις για την εκδήλωση στήριξης της «κιβωτού του κόσμου» στις 31 Γενάρη στο Μόναχο Freizeitheim Westend, Westendstr 66, ώρα 10.00 – 17.00

1.     Δεν υπάρχει εισιτήριο για την εκδήλωση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

2.     Τα έσοδα θα προκύψουν αποκλειστικά από την πώληση των γλυκών – πιτών – καφέ που θα πουλιούνται στην τιμή του 1 € καθώς και από δωρεές..

3.     Η αίθουσα δεν θα έχει πολλά τραπέζια και καρέκλες. Συνεπώς, ανάλογα με την ροή των επισκεπτών, η όλη διαδικασία πώλησης θα λειτουργήσει περισσότερο με το να αγοράζει ο επισκέπτης το γλυκό-πίτα για να το πάρει μαζί του.

4.     Στόχος μας είναι να μην υπάρχουν σχεδόν καθόλου έξοδα υποδομής και προετοιμασίας. Για το σκοπό αυτό όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να φέρουν γλυκό ή πίτα (καλό θα είναι να το φέρουν έως στις 11 π.μ. την ημέρα της εκδήλωσης) ή καφέ ή νερό. Για προσφορές μπορείτε να ενημερώσετε με μήνυμα στο facebook ή στο email doryforos@email.de.

5.     Όπως έχουμε ενημερώσει την εκδήλωση θα καλύψουν αφιλοκερδώς το μουσικό σχήμα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ καθώς και ο μουσικός Άρης Αριστοφάνους.

6.     Τα ονόματα όλων των επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών καθώς και μεμονωμένων πολιτών θα δημοσιευτούν στις σελίδες μας.

7.     Ενημερώστε μας αν θέλετε να σας στείλουμε ανακοινώσεις (γερμανικά ή ελληνικά) για να τις προωθήσετε.

8.     Θα υπάρχει επίσης και τραπέζι όπου θα πουλιούνται σε τιμές 2 και 3 € βιβλία που επίσης τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου. (Όποιος επιθυμεί και έχει διαθέσιμα βιβλία μπορεί να τα φέρει την ημέρα εκείνη να τα διαθέσουμε με τα δικά μας.).

 

9.     Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να στείλουμε μίνιμουμ 1.000 € στην Κιβωτό του Κόσμου και παράλληλα αν πετύχει η εκδήλωση να την καθιερώσουμε κάθε χρόνο σε μεγαλύτερο χώρο.

Η ΕΚ Κάρλσφελντ στηρίζει την εκδήλωση της Κιβωτού του Κόσμου

Ευχαρισούμε θερμά την Ελληνική Κοινότητα Κάρλσφελντ για την σημαντική ενίσχυση με υλικά που διατεθούν στην εκδήλωση στήριξης της "κιβωτού του κόσμου" που διοργανώνουν φορείς του Μονάχου στις 31.01.2016 στο Μόναχο.

Επίσης πολλές ευχαριστίες στον Έλληνα συνδικαλιστή της IGM και μέλος του συμβουλίου εργαζομένων της MAN Αθανάσιο Κρίκη για την κοινοποίηση της πρόσκλησης στους εργαζόμενους του εργοστασίου.

 

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης 

Ενημερωτικό σημείωμα για την εκδήλωση στήριξης της "Κιβωτού του κόσμου"

θελουμε να ευχαριστήσουμε ήδη διάφορους Έλληνες επαγγελματίες για τις προσφορές τους στην εκδήλωση (γλυκά, πίτες, ήδη υποδομής) στήριξης της "Κιβωτού του Κόσμου" θα πραγματοποιηθεί στο Freizeitheim Westend, Westendstr 66, στις 31 Ιανουαρίου 2016, από 10.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. . Όλες οι εταιρίες που θα προσφέρουν στην εκδήλωση θα διαφημίζονται για ένα μήνα δωρεάν από τις σελίδες του Δορυφόρου. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όσους δηλώθηκαν να βοηθήσουν την ημέρα της εκδήλωσης με την παρουσία τους. Δηλώσεις παρακαλούμε να σταλούν με μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Αύριο συνεδριάζει η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης και θα ενημερώσουμε τον Ελληνισμό της περιοχής για όλα τα θέματα:

Εκδήλωση στήριξης της "Κιβωτού του Κόσμου" στο Μόναχο

Με πρωτοβουλία του "Δορυφόρου", η ενορία του Αγ. Γεωργίου, οι σύλλογοι Δορυφόρος, Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτών, Θρακιωτών, Κρητών, Μακεδόνων και Ποντίων διοργανώνουν «Ημέρα παραδοσιακών γεύσεων και λιχουδιών». Στη τιμή του 1 ευρώ θα πουλούνται σπιτίσιες πίτες και γλυκά, με στόχο τη διάθεση όλων των εσόδων στην "Κιβωτό του Κόσμου".
 
Η "Κιβωτός του Κόσμου" είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, που δραστηροποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες και πολλά χωρίς γονείς.
Η Κιβωτός του Κόσμου φροντίζει παιδιά και διατηρεί σπίτια φιλοξενίας σε Αθήνα, Πειραιά, Πωγωνιανή Ηπείρου και Χίο, καθώς και τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στην Χίο.
Ευπρόσδεκτη είναι κάθε προσφορά πίτας ή γλυκού καθώς και βοήθεια την ημέρα εκείνη. Με τη συνεισφορά σας θα μπορέσει να ενισχυθεί το έργο της "Κιβωτού του Κόσμου".
Βοηθήστε μας για να βοηθήσουμε...
 
Η Εκδήλωση στήριξης της "Κιβωτού του Κόσμου"
θα πραγματοποιηθεί στο Freizeitheim WestendWestendstr66,
στις 31 Ιανουαρίου 2016, από 10.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ.

Αγαπητοί φίλοι,αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία και στις 31 Ιανουαρίου διοργανώνουμε εκδήλωση στήριξης του Μη κερδοσκοπικού Οργανισμού στην Ελλάδα «Κιβωτός του Κόσμου» .

Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε για τους φορείς που συμμετέχουν και το περιεχόμενο της δράσης.
"Δορυφόρος"