H ευχαριστήρια επιστολή και η απόδειξη παραλαβής των 8190 € από την Μέλισσα

Ο κατάλογος των δωρητών της εκδήλωσης στήριξης του ορφανοτροφείου "Μελισσα"

Δωρητές.pdf
Adobe Acrobat Dokument 513.9 KB

Ελληνική Κοινότητα Haar

Η Ελληνική Κοινότητα Haar στη σημερινή της εκδήλωση συμπλήρωσε το ποσό με το οποίο θα ενισχύσει την πρωτοβουλία στήριξης του ορφανοτροφείου "Μέλισσα" φθάνοντας τα 140 €.

Αργά το απόγευμα η οργανωτική επιτροπή θα ανακοινώσει το τελικό ποσό που θα εμβαστεί αύριο στο ορφανοτροφείο

Οργανωτική Επιτροπή εκδήλωσης υποστήριξης ορφανοτροφείου "Μέλισσα".

Ο δικηγόρος στο Μόναχο Κωσταντινιδης Σταύρος στήριξε οικονομικά την εκδήλωση.

Η πιο συγκινητική ανάρτηση που έχουμε κάνει ποτέ.Τα παιδιά της "Μέλισσας" μας έστειλαν ζωγραφιές

Οργανωτική επιτροπή εκδήλωσης στήριξης Μέλισσας

Όσον αφορά τις χορηγίες φορέων / ελ. Επαγγελματιών ενημερώνουμε ότι την ημέρα της εκδήλωσης ενίσχυσαν οικονομικά οι :
Δρ. Μακάριος Πασχαλίδης
Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας Μονάχου
Smart Graphic_design
Εστιατόριο Santorini , Irschenhauser Straße 22, 81379 München,
Ελληνική Κοινότητα Μονάχου
Όλα τα ονόματα ανεξάρτητα ιδιωτών / επιχειρηματιών / ελ. Επαγγελματιών θα ανακοινωθούν την Κυριακή που λήγει και η προθεσμία ενισχύσεων
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιώργο Κίτσιο για την κινητοποίηση όσον αφορά τη συλλογή χορηγιών στη διάρκεια της προετοιμασίας τη εκδήλωσης.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση από Gregory Giakis

Εκτός από την ενορία του Αγίου Γεωργίου και τον π. Ιωάννη που συμμετείχε και φέτος ως συνδιοργανωτής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αρχ. π. Γεώργιο Σιώμο για την θερμή υποστήριξη της εκδήλωσης στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Τελικά όλοι μαζι κάναμε τη διαφορά !

Πάνω από 7.000 €  τα ποσό που συγκεντρώθηκε για το ορφανοτροφείο "Μέλισσα" από τη σημερινή μας εκδήλωση στο Μόναχο

Ο τελικός απολογισμός θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες (επιστροφές, ανοιχτές δωρεές κλπ).

Όπως και πέρσι θα ακολουθήσει δημόσιος  οικονομικός απολογισμός που θα δημοσιευτεί τόσο ηλεκτρονικά όσο και έντυπα.

 

Σας ευχαριστούμε όλους !!!

Η ΄Αννα Κορακάκη στηρίζει εκδήλωση Δορυφόρου και συλλόγων για "Μελισσα"

Η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και ο ανερχόμενος πρωταθλητής αδερφός της Διονύσης Κορακακης που βρίσκονται σε αγώνες στο Μόναχο στηρίζουν και προωθούν την αυριανή εκδήλωση (Κυριακή 29.01.2017)του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ και των συλλόγων για την συγκέντρωση χρημάτων για την ΜΕΛΙΣΣΑ
Foto: Kotsis Apostolos

Το βίντεο για την εκδήλωση στήριξης του ορφανοτροφείου ΜΕΛΙΣΣΑ στο Μόναχο

Ο σχεδιασμός και επεξεργασία είναι της εθελόντριας της εκδήλωσής μας Γιώτας Δημητριάδου

Ο φιλανθρωπισμός ο εθελοντισμός και τα μελισσόπουλα

Της Μαρίας Mπουτσώλη*

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ο φιλανθρωπισμός μπορεί να θεωρηθεί μεγάλη έννοια και αξία. Στην ίδια κατηγορία μπαίνει και ο εθελοντισμός, ο οποίος συν τοις άλλοις απαιτεί από τους εθελοντές θυσία χρόνου, υπομονή κι επιμονή.

Το Feinkosten Galini (Παύλος Αβραμίδης) θα προσφέρει στην εκδήλωσή μας -όπως και πέρσι- παραδοσιακές πίτες.

Προσφορά εκατοντάδων βιβλίων από Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων για εκδήλωση

Η "Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου" πρόσφερε για την εκδήλωσή μας (όπως και πέρσι) εκατοντάδες βιβλία τα οποία θα διατεθούν στο παζάρι βιβλίου (θα είναι στον ίδιο χώρο που θα γίνει και η εκδήλωση) και θα πουληθούν σε πολύ χαμηλές τιμές. Όλα τα έσοδα από την πώληση βιβλίων θα δοθούν στο ορφανοτροφείο "Μέλισσα" στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγούδι "υποδοχής" της "Μέλισσας" στο Μόναχο

Το τραγούδι "παιδιά των δρόμων" ,  που ερμηνεύει η Ελένη Τσαλιγοπούλου προκρίναμε ως τραγούδι "υποδοχής"  της "Μέλισσας" στο Μόναχο. Καθώς θεωρούμε την εκδήλωση της Κυριακής ως μια  "γιορτή χαράς"  πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να λείπει η μουσική.

 Άλλωστε, την ημέρα της εκδήλωσης  τα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ  θα μας συνοδεύουν, όπως και πέρσι, αφιλοκερδώς.

Η Ελληνική Κοινότητα Haar στηρίζει οικονομικά την 2η φιλανθρωπική εκδήλωση

Γλυκά και πίτες από όλη την Ελλάδα στις 29 Ιανουαρίου.

"Περίπτερα" που θα προσφέρουν σπιτίσια γλυκά και πίτες θα έχουν οι σύλλογοι Ελασσονιτών, Ηπειρωτών, Θρακιωτών, Κρητών , Μακεδόνων, Ποντίων.

Επίσης το Ελληνικό Σπίτι, η ενορία του Αγ. Γεωργίου και ο Δορυφόρος.

Χωρίς τα μέλη και τους φίλους των συλλόγων αυτών η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να γίνει.

Ανακοίνωση οργανωτικής επιτροπής φιλανθρωπικής εκδήλωσης για "Μέλισσα"

Μόναχο 15.01.2017

Σήμερα μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον ΙΝ των Αγίων Πάντων η Βασιλική Αραμπατζή μίλησε στο εκκλησίασμα για το Ορφανοτροφείο "Μέλισσα" με αφορμή την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στις 29 Ιανουαρίου 2017.

Η κ. Β. Αραμπατζή έχει εργαστεί ως εθελοντής στο ίδρυμα Μέλισσα.

Η οργανωτική επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει την Βασιλική Αραμπατζή αλλά και τον αρχιμανδρίτη Γεώργιο Σιώμο για τη συμβολή τους στην προβολή της εκδήλωσης.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το Σύλλογο Κοζανιτών Μονάχου για την απόφασή του να προσφέρει γλυκά πίτες και βοηθητικό προσωπικό στην εκδήλωση παρότι δεν ανήκει στην οργναωτική επιτροπή (δεν είναι σύλλογος με έδρα το Βέστεντ).

Το οδοντιατρείο του Θεόδωρου Λίκκα και της Φιλίτσας Τσιλίκα στηρίζουν οικονομικά την εκδήλωση για το ορφανοτροφείο "Μέλισσα"

Ένωση Κοζανιτών Μονάχου

Ο σύλλογος "Ένωση Κοζανιτών Μονάχου" μπορεί να μην συμμετέχει στην εκδήλωση ως συνδιοργανωτής (στην εκδήλωση συμμετέχουν οι σύλλογοι με έδρα το Βεστεντ) αλλά θα μας προσφέρει γλυκά - πίτες και βιβλία για το παζάρι βιβλίου της εκδήλωσης στήριξης του ορφανοτροφείου Μέλισσα στς 29 Ιανουαρίου. 

Εμείς ευχαριστούμε πολύ το σύλλογο Κοζανιτών και δεσμευόμαστε ότι αν πετύχει η φετινή εκδήλωση, του χρόνου πλέον, να προσκληθούν όλοι σε συμμετοχή ανεξάρτητα της έδρας.

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας Μονάχου για την προβολή της εκδήλωσης στήριξης του ορφανοτροφείου "Μέλισσα"

Οι εθελοντές μας. Η 11άδα της πρόκρισης την Κυριακή

Έχει επισημανθεί ότι ο κορμός της επιτυχίας της εκδήλωσής μας είναι τα μέλη και οι φίλοι των συλλόγων συνδιοργανωτών που θα συνεισφέρουν αφιλοκερδώς τα εκατοντάδες γλυκά και πίτες που οι ίδιοι ετοιμαζουν.

Υπάρχουν όμως, και οι «εθελοντές» μας που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν και, όπως στην περσινή εκδήλωση , να συμβάλουν καθοριστικά στην διοργάνωση.

Αραμπατζή Βασιλική

Νιώθουμε την υποχρέωση να δημοσιεύσουμε τα ονόματά τους και να τους ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την προθυμία τους και τη διάθεση συμμετοχής τους.

Ανδρεάδου Αγγελική

Αντωνάκης Στέλιος

Δερμιτζάκη Έφη

Δημητριάδου Γιώτα

Δραπελίδου Ελένη

Κόττιος Δημήτριος

Κόττιου Ελένη

Kuzmanovic Anica

Μισηρά Δήμητρα

Παπαδημητρίου Άρης

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν αναφερόμαστε στους δεκάδες εθελοντές που συμμετέχουν και βοηθούν μέσω των φορέων – συλλόγων που συμμετέχουν στην εκδήλωση ως συνδιοργανωτές και προπάντων των συλλόγων που θα έχουν δικό τους περίπτερο.

Τα φαρμακεία του Γιώργου Κολόβα στηρίζουν την εκδήλωση

Την εκδήλωσή μας για τη στήριξη του ορφανοτροφείου Μέλιισσα στηρίζει όπως και πέρσι η HellasTV.de με δωρεάν λήψη βίντεο και προβολή του στα ΜΜΕ

Μπορούμε να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά.

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά

Δεκάδες μέλη από τους διοργανωτές, εθελοντές, μεμονωμένοι πολίτες που θα προσφέρουν γλυκά και πίτες και ένα μουσικό συγκρότημα θα βρεθούν την επόμενη Κυριακή, 29 Ιανουαρίου στο Freizeitheim Westend, Westend str 66a, για την πραγματοποίηση της 2ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης. 

Προτεραιότητα μας δεν είναι το ύψος του ποσού που θα συγκεντρωθεί αλλά ο εθελοντισμός, η προσφορά και η συλλογική δράση.

Σ αυτήν την ,,γιορτή,, του Ελληνισμού του Μονάχου από τις 10.00 -

έως στις 6.00 μ.μ. ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να περάσει -για λίγα έστω λεπτά- και να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια. 

Για την οργανωτική επιτροπή 

Κώστας Τάτσης

Προσφέρει και φέτος γλυκά και πίτες για την εκδήλωσή μας

Με γλυκά και πίτες θα ενισχύσει την φιλανθρωπική εκδήλωση το εστιατόριο Paradiso

Το εστιατόριο ΚΗΠΟΣ στηρίζει και φέτος την εκδήλωσή μας

Ανακοίνωση οργανωτικής επιτροπής φιλανθρωπικής εκδήλωσης για "Μέλισσα"

Σήμερα μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον ΙΝ των Αγίων Πάντων η Βασιλική Αραμπατζή μίλησε στο εκκλησίασμα για το Ορφανοτροφείο "Μέλισσα" με αφορμή την εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στις 29 Ιανουαρίου 2017.

Η κ. Β. Αραμπατζή έχει εργαστεί ως εθελοντής στο ίδρυμα Μέλισσα.

Η οργανωτική επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει την Βασιλική Αραμπατζή αλλά και τον αρχιμανδρίτη Γεώργιο Σιώμο για τη συμβολή τους στην προβολή της εκδήλωσης.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το Σύλλογο Κοζανιτών Μονάχου για την απόφασή του να προσφέρει γλυκά πίτες και βοηθητικό προσωπικό στην εκδήλωση παρότι δεν ανήκει στην οργναωτική επιτροπή (δεν είναι σύλλογος με έδρα το Βέστεντ).

Ενισχύουν την εκδήλωσή μας με γλυκά και πίτες

Στήριξε οικονομικά την εκδήλωσή μας

Η συγκεκριμένη διαφήμιση στις σελίδες μας είναι μια δωρεάν προσφορά του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ σε όλους τους επιχειρηματίες/ελ.επαγγελματίες που θα στηρίξουν το ορφανοτροφείο "Μέλισσα" στο πλαίσιο της εκδήλωσής μας στις 29 Ιανουαρίου 2017

Το μουσικό σχήμα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ θα καλύψει και φέτος αφιλοκερδώς την φιλανθρωπική εκδήλωση

 Όπως και στην περσινή φιλανθρωπική εκδήλωση «Ημέρα παραδοσιακών γεύσεων και λιχουδιών» έτσι και φέτος –αφιλοκερδώς- θα καλύψει το μουσικό πρόγραμμα η ορχήστρα «ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ».

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα εκείνη Θα προσφερθούν γλυκά και πίτες, στην τιμή του 1 € το κομμάτι,  που θα ετοιμάσουν τα μέλη των συλλόγων που συνδιργανώνουν την εκδήλωση ενώ δεν θα υπάρχει είσοδος.

Τα έσοδα της 2ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο την Κυριακή 29 Ιανουαρίου (Freizeitheim Westend)  θα διατεθούν στο Ίδρυμα - Ορφανοτροφείο κοριτσιών «Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του «ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ» και συμμετέχουν: η ενορία του Αγ. Γεωργίου Βέστεντ, οι σύλλογοι Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτών, Θρακιωτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων, Σερραίων, το «Ελληνικό Σπίτι Βέστεντ» καθώς και το Multikulturelles Jugendzentrum Westend (MKJZ). Φορείς της περιοχής Βέστεντ 

Ο χορηγός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης για το ορφανοτροφείο "Μέλισσα"

Μόναχο 27.11.2016

Η εταιρεία 

farbkopierer-mieten.de

Φωτοτυπικά Μηχανήµατα - Ιωάννης Παπαγιαννούλας, 089 37950460 

ανέλαβε τη χορηγία της εκδήλωσης (έξοδα) που διοργανώνουμε στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή  και της οποίας όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο "Μέλισσα" στη Θεσσαλονίκη.