Η απόδεξη παραλαβής από το Λύρειο ίδρυμα

Στήριξαν οικονομικά την φιλανθρωπική

Η νεολαία στήριξε τη φιλανθρωπική

 To τμήμα 9β του 2ου Ελληνικού Γυμνασίου Μονάχου καθώς και η νεολαία της Ηπειρωτικής Κοινότητας Μονάχου στήριξαν οικονομικά την φιλανθρωπική

Επιπλέον μαθητές γυμνασίων και Λυκείου ήταν εθελοντές καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης

Το παραστατικό του εμβάσματος στο Λύρειο Ίδρυμα

Eυχαριστούμε τους Στέλιο Αντωνάκη (Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Μονάχου) και Άρη Παπαδημητρίου (την ώρα της φωτογραφίας είχε πάει να φέρει γλυκά που πρόσφερε ένα ζαχαροπλαστείο) για την άψογη διαχείριση του κεντρικού ταμείου (για ακόμη μια φορά).

Σημειώνεται ότι το ποσό που θα ανακοινωθεί αύριο έχει προέλθει από έλεγχους στα ταμεία στους οποίους συμμετείχαν ακόμη οι:
Εφη Δερμιτζάκη (εθελόντρια), Ηλίας Νταλακίδης (Πρόεδρος Θρακιωτών), Ιωάννα Αντωνάκη (Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων), Αραμπατζής Σάκης (εθελοντής), Τζιτζιλάκη Θεοδώρα (Πρόεδρος Μακεδόνων), Νικόλαος Σταμάτης (Πρόεδρος Ηπειρωτών), Γεώργιος Κίτσιος, Μαρία Μπουτσώλη (Δορυφόρος).

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούμε στην συμμετοχή του μουσικού σχήματος ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ -για 4η συνεχόμενη φορά - στο πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και στα "Παιδιά του Μονάχου" που από για δεύτερη φορά μας γεμίζουν το πρόγραμμα.

Φωτο: Ρένα Τσόγκα (e-bavariagr.de)

Φθάνοντας σιγά - σιγά προς το τέλος με τις ευχαριστίες μας για την φιλανθρωπική θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην κάνουμε αναφορά στη Σοφία και Βασίλη Μαρή οι οποίοι έψηναν (μέσα στο κρύο) αυτά τα παν-νόστιμα σουβλάκια. Μια προσφορά του εστιατορίου ΜΙΝΟΑ του Μανώλη Κουγιουμουτζή.
Επιπλέον η Σοφία είχε ετοιμάσει και ένα καζάνι νοστιμότατη κολοκυθόσουπα.
Σημείωνουμε ότι και το κόστος της αγοράς το είχε αναλάβει το ΜΙΝΟΑ καθώς επίσης ότι εκτός της παραπάνω προσφοράς το εστιατόριο ΜΙΝΟΑ και ΠΟΛΙΤΕΙΑ ήταν χορηγοί της εκδήλωσης.

Τους ευχαριστούμε θερμά
ΥΓ: Σουβλάκια και σούπα είχαν εξαφανιστεί ήδη από το μεσημέρι

Eυχαριστούμε τον ταμία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Μονάχου και περιχώρων Σάκη Σαββίδη ο οποίος καθ όλη τη διάρκεια της φιλανθρωπικής εκδήλωσης ετοιμάζε και πουλούσε " μαλλί της γριάς".

Με την αφορμή αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά για την ιδιαίτερη συμμετοχή και βοήθεια το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Μονάχου και των μαθητών.

Eυχαριστούμε το φωτογράφο Σάκη Αραμπατζή ο οποίος μαζί με τη συζύγό του Μαρία Παπαδοπούλου καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης έκανε δωρεάν φωτογράφηση και τα έσοδα συμπεριλήφθησαν στο σύνολο των εσόδων της φιλανθρωπικής εκδήλωσης.
Περισσότερο τους ευχαριστούμε για την ιδέα τους και την προσφορά τους να την υλοποιήσουν.
Ευχαριστούμε

Στήριξε και φέτος οικονομικά την εκδήλωση

Aπόδειξη εμβάσματος σε offroadkids

 Κοινοποιούμε την απόδειξη των 100 € που συγκεντρώθηκαν παράλληλα στη φιλανθρωπική εκδήλωση και στάλθηκαν σήμερα στο ίδρυμα offroadkids, ίδρυμα για άστεγα παιδιά στη Γερμανία.

Υπενθυμίζουμε ότι όσον αφορά το ποσό που θα σταλεί στο Λύρειο Ίδρυμα, το ταμείο παραμένει ανοιχτό ώς την Παρασκευή για όσους υποσχέθηκαν ή επιθυμούν να εμβάσουν χρήματα.

Το αργότερο το Σάββατο το πρωί θα ανακοινωθεί το τελικό ποσό.

Η διεθνούς φήμης βιολίστρια Anne-Sophie Mutter ήταν μαζί μας στη φιλανθρωπική εκδήλωση

Η σύνδεσή της με Ελληνες φίλους την έφεραν στην εκδήλωσηγιορτή μας.

Η ίδια ζήτησε να μην ανακοινώσουμε την προσέλευσή στην εκδήλωση.

Επισκέφθηκε μαζί μας, διακριτικά, τα τραπέζια των συλλόγων, γεύτηκε τα ελληνικά εδέσματα, κάθισε με την παρέα της. ενίσχυσε, οικονομικά την προσπάθεια και μας αποχαιρέτισε με ένα χαμόγελο.

Την ευχαριστούμε πάρα πολύ

©.Doryforos

Στηρίζει οικονομικά την εκδήλωση

Για να ζηλέψετε όσοι δεν έχετε σκοπό να έρθετε αύριο .... στην εκδήλωση

Μια ακόμη μικρή ιστορία που μας συγκίνησε

Γερμανίδα μαθήτρια επαγγελματικής σχολής Vivien όταν πληροφορήθηκε από τον Ελληνα προϊστάμενο του τμήματος για την αυριανή φιλανθρωπική έδωσε μια ενίσχυση 5 €.

Τελευταία ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης

Τελευταία ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης

1) Ιδιώτες μπορούν να φέρουν γλυκά-πίτες και εδέσματα από 9 το πρωί έως 5 μ.μ.

2) Oι σύλλογοι ετοιμάζουν επιπλέον γλυκά προκειμένου να δοθούν στην Bonifatius kirche Μονάχου για να δοθούν σε αστέγους στο Μόναχο

2) Από ώρα 9 π.μ. έως 1 μ.μ. μπορείτε να φέρετε ελληνικά βιβλία (γερμανικά έχουμε αρκετά) για το παζάρι βιβλίου

4) Η πώληση σουβλάκι θα γίνεται στην αυλή του Freizeitheim

5) Δεν επιτρέπεται η πώληση αντικειμένων από τρίτους ακόμη και αν μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην εκδήλωση.

6) Στα ταμεία θα υπάρχει χάρτινος κουμπαράς του ιδρύματος "Straßenkinder und junge Obdachlose in Deutschland" με στόχο να καλύψουμε τουλάχιστον το κόστος μιας ώρας αναζήτησης παιδιών που κοστίζει 40 €.

7) Δεν επιτρέπεται η διανομή ανακοινώσεων μέσα στην αίθουσα. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για ανακοινώσεις μόνο για τους συλλόγους και φορείς που συμμετέχουν καθώς και τους χορηγούς,

Καλή αντάμωση

Η κυρία Νίκη και φέτος ετοίμασε σε ,,ζωντανή,, μετάδοση τις όμορφες ηπειρώτικες πίτες

Σε δεκάδες σπίτια στο Μόναχο, Κάρλσφελντ και Νταχάου ετοιμάζονται πίτες και γλυκά για την αυριανή (9.12.2018) φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου.

 

Η κυρία Νίκη και φέτος ετοίμασε σε ,,ζωντανή,, μετάδοση τις όμορφες ηπειρώτικες πίτες.

 

Την ευχαριστούμε θερμά να είναι πάντα καλά και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του Ελληνισμού.

Στηρίζει οικονομικά και τη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση (δωρεάν διαφήμιση)

Aνάρτηση του αρχηγού της εθνικής ομάδας Β. Τοροσίδη για φιλανθρωπική στο Μόναχο

Στην παρακάτω ανάρτηση προχώρησε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Βασίλης Τοροσίδης αναφορικά με την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου

Torosidis Vasilis

Με ενημέρωσαν φίλοι, ότι ελληνικοί φορείς και σύλλογοι στο Μόναχο διοργανώνουν στις 9 Δεκεμβρίου εκδήλωση της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο Λύρειο Ίδρυμα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φονικές πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική.

Σας συγχαίρω από την καρδιά μου, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι η απόδειξη ότι η καρδιά του Ελληνισμού, όπου και να βρίσκεται ο καθένας μας, χτυπάει πάντα δυνατά για την πατρίδα, αλλά και για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την βοήθεια μας!

Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες του Μονάχου θα συμμετάσχουν μαζικά σε αυτήν την εκδήλωση προσφοράς, με την ίδια θέρμη που επιδείχθηκε και στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις πόλεις του κόσμου που υπάρχουν συμπατριώτες μας!

Καλή επιτυχία!!! 🇬🇷💙️🇬🇷💙🇬🇷💙🇬🇷️️💙🇬🇷
https://www.facebook.com/Torosidis.Official.Page/

ttps://www.youtube.com/watch?v=AcGUBiVaXEg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1YlERaL2Zj6RvPkrHTbVX2si1iLofC7rm3jXnweGcVB_6Z0lLLgH-eoZY

Η οργανωτική επιτροπή σχολίασε την ανάρτηση :

"Mεγάλη μας τιμή και χαρά η αναφορά του αρχηγού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Βασίλη Τοροσίδη για την 4η φιλανθρωπική. Τον ευχαριστούμε θερμά"

Οι εθελοντές της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου

Θα προσφέρει και φέτος γλυκά στη φιλανθρωπική εκδήλωση στις 9.12.2018

Το βίντεο προβολής της 4ης φιλανθρωπικής των συλλόγων και φορέων Μονάχου που ετοίμασε (αφιλοκερδώς) ο Φώτης Μάραντος

Επιπλέον προσφορά του εστιατορίου ΜΙΝΟΑ στη 4η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορέων στις 9 Δεκεμβρίου

Το εστιατόριο MINOA εκτός από κεντρικός xορηγός της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης θα προσφέρει την ημέρα εκείνη και σουβλάκια.

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών φορέων και συλλόγων στο Μόναχο στις 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών φορέων και συλλόγων στο Μόναχο στις 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών φορέων και συλλόγων στο Μόναχο στις 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Θα προσφέρει δωρεάν γλυκά στην 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων στις 9.12.2018

Στηρίζει και φέτος τη φιλανθρωπική εκδήλωση

Oι ριζίτες Μονάχου ενίσχυσαν οικονομικά τη φιλανθρωπική εκδήλωση

Η ομάδα των ριζιτών του Συλλόγου Κρητών Μονάχου αποφάσισε το οικονομικό κέρδος που προέκυψε από την εκδήλωσή τους "Ημέρα του βοσκού" να το δώσει στη 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν ελληνικοί φορείς και σύλλογοι Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018

Το ενημερωτικό έντυπο για την 4η φιλανθρωπική στις 9.12.2018

Φώτης Μάραντος

Mε τη συγκεκριμένη φωτογραφία o Φώτης Μάραντος συμμετείχε στο διαγωνισμό φωτογραφίας του Δορυφόρου "860 χρόνια Μόναχο ".

Σε κάθε συμμετέχοντα του οποίου η φωτογραφία θα επιλεγεί ο Δορυφόρος είχε αποφασίσει να δώσει ένα μικρό "αναμνηστικό δώρο"

Ο Φώτης μας ενημέρωσε ότι το χρηματικό ποσό που της αναλογεί το διαθέτει στο ταμείο της 4ης φιλανθρωπικής για το Λύρειο Ίδρυμα που διοργανώνουν οι σύλλογοι και φορείς του Μονάχου στις 9.12.2018

Την ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη δωρεά. Αλλωστε ο Φώτης καλύπτει όλα τα χρόνια αφιλοκερδώς τη φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου.

Το ζαχαροπλαστείο Fotis und Sohn στο Karlsfeld προσφέρει και φέτος γλυκά στην εκδήλωση

Σύλλογος Αιγαίου Μονάχου

Mε μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο σύλλογος Αιγαίου Μονάχου δήλωσε τη συμμετχοή του στη φετινή 4η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορεών Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018 και θα προσφέρει γλυκά και εδέσματα που θα ετοιμάσουν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου.
 
Η οργανωτική επιτροπή

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν ελληνικοί φορείς και σύλλογοι στις 9.12.2018 στο Μόναχο

Στηρίζουν και φέτος οικονομικά τη φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών φορέων και συλλόγων Μονάχου στις 9.12.2018

Στηρίζει οικονομικά την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση συλλόγων και φορεών Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018

Στηρίζει και φέτος οικονομικά την 4η φιλανθρωπική ενωτική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018

Στηρίζει και φέτος οικονομικά την 4η φιλανθρωπική ενωτική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9 Δεκεμβρίου 2018

Eυχαριστίες και ευχές στο Γρηγόρη Γιάκη

Μαζί με τις ευχαριστίες μας που θα αναλάβει και φέτος αφιλοκερδώς τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της 4ης φιλανθωρπικής στις 9.12.2018 θέλουμε να μεταφέρουμε στο Gregory Giakis τις ευχές μας καθώς όπως πληροφορηθήκαμε θα γίνει σύντομα και πάλι πατέρας !!!

 

https://www.gregory-giakis.com/de/

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η οργανωτική επιτροπή της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου που θα πραγματοποιηθεί στις 9.12.2018 ευχαριστεί τον ελεύθερο επαγγελματία Γεώργιο Μανδαλενάκη o οποίος προσφέρει δωρεάν στην εκδήλωση όλα τα νερά.

Η πλατφόρμα www.ferimmo.de στηρίζει οικονομικά τη φετινή, 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9.12.2018

Στηρίζει οικονομικά και τη φετινή, 4η φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9.12.2018

Δωρεάν ανάρτηση του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ σ όσους στηρίζουν την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο

Στηρίζει και φέτος οικονομικά την φιλανθρωπική εκδήλωση ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου στις 9.12.2018

(Δωρεάν ανάρτηση του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ σ όσους στηρίζουν την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο)

Στηρίζει και φέτος οικονομικά την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν φορείς και σύλλογοι Μονάχου στις 9.12.2018

(Δωρεάν ανάρτηση του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ σ όσους στηρίζουν την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο)

Στηρίζουν οικονομικά και τη φετινή, 4η φιλανθρωπική εκδήλωση

(Δωρεάν ανάρτηση του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ σ όσους στηρίζουν την 4η φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόναχο)

Ανακοίνωση

Η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου προσφέρει και φέτος πάνω από 100 βιβλία στο "παζάρι βιβλίου" που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης στις 9 Δεκεμβρίου και τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στο Λύρειο Ίδρυμα που κάηκε ολοσχερώς στην πυρκαγιά του Ιουλίου
 
Ευχαριστούμε
Η οργανωτική επιτροπή της 4ης φιλανθρωπικής συλλόγων και φορέων Μονάχου

Οργανωτική Επιτροπή 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης ελληνικών φορέων και συλλόγων Μονάχου (9.12.2018)

14.09.2018

Βρισκόμστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι 4 ελληνικές επιχειρήσεις προσφέρθηαν να αναλάβουν την κεντρική χορηγία της εκδήλωσης που θα γίνει προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το Λύρειο Ίδρυμα που κάηκε ολοσχερώς από τις πυρκαγιές του Ιουλίου στην Αττική.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς τόσο τον κο Γιάννη Παπαγιαννούλα που δέχτηκε εάν και δηλώθηκε πρώτος να συμμετέχουν και άλλοι χορηγοί όσοι και την Τράπεζα Πειραιώς (Φρανκφούρτη), μουσική σχολή GENIMA και Μανώλη Κουγιουμουτζή (Restaurant MINOA και POLITEIA) που και αυτοί με τη σειρά τους αποδέχτηκαν να μην έχουν την αποκλειστικότητα.

Τους ευχαριστούμε θερμά.

Aνακοίνωση οργανωτικής επιτροπής 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης (9.12.2018) ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου

25.08.2018
Ενημερώνουμε ότι η εταιρεία farbkopier-mieten.de (Γιάννης Παπαγιαννούλας) ανέλαβε όλα τα έξοδα της 4ης φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Επίσης εκτός από το συγκρότημα ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ Polis Kallis αφιλοκερδώς δηλώθηκαν και θα συνοδεύουν την εκδήλωση το συγκρότημα "Τα παιδιά του Μονάχου" Georgios Sidiropulos και ο καλλιτέχνης Αρης Αριστοφάνους Aris Aristofanous

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Λύρειο Ίδρυμα που βρίσκεται στο Νέο Βουτζά και το οποίο κάηκε από τη φονική πυρκαγιά τον προηγούμενο μήνα στην Αττική

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του "Δορυφόρου" με συμμετοχή  της ενορίας του Αγ. Γεωργίου, των συλλόγων Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτών, Θρακιωτών, Κοζανιτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων καθώς επίσης του "Ελληνικού Σπιτιού", του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου και του Multikulturelles Jugendzentrum Westend.

Την εκδήλωση στηρίζουν: Η Ενορία των Αγίων Πάντων, το Ίδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, τα Τμήματα Ελληνικής Γλώσσας (ΤΕΓ), η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων, ο πολιτιστικός σύλλογος «Λύκειον των Ελληνίδων», η Φιλαρμονία, ο σύλλογος Σερραίων.