· 

Αφιέρωμα στους εκθέτες της έκθεσης καλλιτεχνών 2023

Αφιέρωμα στους εκθέτες της έκθεσης καλλιτεχνών 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο. 

Σήμερα: Θεανώ Αλβανοπούλου

 

Ονομάζομαι Θεανώ Αλβανοπούλου. Κατάγομαι από το Καλαμπάκι της Δράμας στην Ελλάδα και μένω στο Μόναχο εδώ και 5 χρόνια. Είμαι απόφοιτος του Ινστιτούτου Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδίκευση στον τομέα των προσαρμοσμένων ειδικών αθλητικών μαθημάτων.

 

Πάντα μου άρεσε να κάνω τέχνη, γι' αυτό από παιδί είμαι μέλος πολλών συλλόγων και καλλιτεχνικών ομάδων. Από τον Δεκέμβριο του 2020 ασχολούμαι με υγρή εποξειδική ρητίνη και ομολογώ ότι από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ένα μοναδικό υλικό που αφήνει τη φαντασία μου ελεύθερη και μπορώ να δημιουργήσω κοσμήματα ή διακοσμητικά δωματίου που ταιριάζουν απόλυτα στην αισθητική μου.

 

Τελευταία επεξεργάζομαι ένα καινούργιο υλικό, την υγρή πορσελάνη, δημιουργώντας σε καλούπια μοναδικά αντικείμενα και κοσμήματα. Παρακολουθώ σεμινάρια επεξεργασίας κοσμήματος και ευελπιστώ μέσω της ενασχόλησής μου με αυτή την τέχνη, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη.

 

Από τον Μάϊο του 2023 έχω ανοίξει το δικό μου κατάστημα και χαίρομαι να συναναστρέφομαι με κόσμο και να προτείνω για τον καθένα ένα διαφορετικό έργο τέχνης.