ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ Γ ́ ΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ Γ ́ ΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ  «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ»

 

Χαρμολύπη είναι η λέξη που ταιριάζει και περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το συναίσθημα που επικράτησε στην τελετή αποφοίτησης της Γ ́ τάξης του Ελληνικού Λυκείου Μονάχου «Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. 

Ανάμικτα συναισθήματα χαράς για τους μαθητές και τις μαθήτριες της  Γ ́ τάξης που ολοκλήρωσαν στο σύνολό τους με επιτυχία τη σχολική τους πορεία και ζωή και ετοιμάζονται να ανοίξουν τα φτερά τους για καινούρια πετάγματα και προσωπικές διαδρομές, μα και λύπης, γιατί αφήνουν έναν χώρο που τους/τις πρόσφερε γνώσεις και εμπειρίες μοναδικές, εφόδια πολύτιμα για τη μετέπειτα ζωή τους, έναν χώρο στον οποίο πέρασαν τρία σημαντικά για την εξέλιξή τους χρόνια της ζωής τους. 

 

Η τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, γονείς και, φυσικά, οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες της εκδήλωσης, οι μαθητές και τις μαθήτριες της Γ ́ τάξης, ξεκίνησε με ομιλία του αν. Διευθυντή, κ. Ελευθεριάδη, ο οποίος, εκπροσωπώντας και τον σύλλογο Διδασκόντων, συγχάρηκε τα παιδιά για την επιτυχία τους και τα αποχαιρέτησε ευχόμενος καλή επιτυχία στα σχέδια και στους στόχους που έχουν θέσει στη ζωή τους, υγεία και κάθε καλό. Απευθυνόμενος δε στους γονείς, τούς συγχάρηκε για την υποστήριξη και συνεχή παρουσία τους δίπλα στα παιδιά τους, ώστε να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Η μαθήτρια της Γ ́ Λυκείου, Φωτεινή Βελέντζα, με έναν συγκινητικό μα και γεμάτο χιούμορ λόγο αποχαιρέτησε, εκ μέρους των μαθητών και των μαθητριών της Γ ́ τάξης, τη Διεύθυνση και τον σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου, καθώς και τους γονείς και συγγενείς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. 

Στιγμιότυπα και στιγμές της σχολικής τους καθημερινότητας αλλά και από την πενθήμερη εκδρομή τους στην Κέρκυρα αποτύπωσαν οι μαθητές και τις μαθήτριες της Γ ́ τάξης με ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο στο video που προβλήθηκε στη συνέχεια, δηλώνοντας με δυναμικό και δημιουργικό τρόπο την παρουσία τους στα σχολικά δρώμενα.

 

Η μεγάλη στιγμή για τους μαθητές και τις μαθήτριες έφτασε, όταν ξεκίνησε η επίδοση των απολυτηρίων, στα οποία αποτυπώνεται το αποτέλεσμα των κόπων και των προσπαθειών τους. Συγκίνηση, φιλιά, αγκαλιές, φωτογραφίες και ένα αναμνηστικό δώρο από το σχολείο, για να συνδέει με το σχολικό παρελθόν και να κρατάει ζωντανή την ανάμνησή του. Ο μπουφές με τα γλυκίσματα και τα αναψυκτικά γλύκανε και δρόσισε τις γλυκόπικρες αυτές στιγμές.

 

Αγαπημένα μας παιδιά, η Διεύθυνση και ο σύλλογος Διδασκόντων του Ελληνικού Λυκείου   Μονάχου   «Κωνσταντίνος   Καραθεοδωρή»   σας   συγχαίρει   για   την   επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών σας και σας εύχεται μια δημιουργική συνέχεια. Να έχετε στο μυαλό σας ότι τα καλύτερα είναι μπροστά σας!